Maria

Hihi, jag och mamma kom just på att vi har namnsdag idag! Så då passar det ju braaa att jag har bakat;) Hoppas jag får en present(y)
Vi hörs! Puss,


Sitter och myser med den här tjejen nu!

Bakat!

Nu har jag varit jäääääääääätteduktig:] Vi hade HKläxa att baka ett matbröd, så jag har bakat småfranskor. Och så när jag ändå hade igång ugnen så var jag duktig och bakade kladdkakemuffins också! Haha, smeten var iallafall god;)
Nej, nu ska jag gå och fika något eller så:) Vi hörs! Puss,




Hemma!

Är fortfarande grymt förkyld och har ont överallt, så det blev en hemmadag idag! Mamma kom hem för en liten stund sen, hon hade fått så ont i huvudet så att hon inte orkade jobba (fast det kanske inte är så kul att jobba på en förskola när man har ont i skallen?;)
Hoppas på att jag orkar gå till skolan imorgon bara! Blir tråkigt att sitta hemma vid tvn i flera dagar..
Hoppas att ni mår bra iallafall! Puss,


haha, visst har vi söta temuggar?;)

Sjuk igen..

Dagen har spenderats framför TVn. Har blivit mer sjuk, så jag orkar inte göra annat. Haha, är typ ansträngande att gå och äta lite;O
Kände mig bara tvungen att berätta varför jag inte bloggar idag, så nu kommer jag väl ligga utslagen en timma för att jag gick uppför trappan:]
Vi hörs! Puss,

DAGENS OUTFIT







Idag hade jag på mig kläderna jag beställt hem från H&M - Stor tröja och svarta leggings med läderdetaljer:)

Dalen - AIK

Dalen vann med 7-5 mot AIK (som ligger bättre till än Dalen i serien..). Var en sjukt spännande match, nog den bästa jag sett Dalen spela. Fast jag är halvt borta just nu, har ont överallt och bara hostar och gnäller hela tiden.. Stackars familjen, haha..
Ikväll blir det väl att se på Melodifestivalen. Tycker inte att den har varit så bra på sistone, men det är ju en tradition nästan!
Vi hörs. Puss,



Förresten, fick hem kläderna från H&M igår, visar bild sen;)

Lördag!

Har blivit grymt förkyld, kan typ inte ens prata:/ Hoppas det går över snart bara!
Idag blir det att kolla på innebandy! Haha, måste äta nu, långt inlägg ja.. Puss,


Hejsan:) orkar inte starta datorn ikväll, ...

img315 (MMS)

Hejsan:) orkar inte starta datorn ikväll, så det blir ingen uppdatering;) är på väg hem från match nu, VINST MED 5-4! GRYMT SPELAT TJEJER:) skriver mer sen. Puss,


Vatten, vatten, te, vatten!

Blev inte så aktiv träning ikväll. Kändes som alla var trötta, ingen orkade ge gärnet och det var helt grötigt.. Känns som att jag kommer att bli sjuk;/ Får dricka massor, så kanske jag slipper det!
Nu måste jag duscha och sen packa. Puss,

Har ingen bild just nu, men ni får stå ut.

Träning ändå!

Då blir det träning ikväll ändå:) Haha, mamma lyckades fixa skjuts åt mig(y)
Nu måsta jag väl byta om, och börja packa det som ska med till mamma!
Vi hörs. Pussssss,


åhh, vill ha sommar NU!

Torsdag!

Heeeeej på er:)
Känner mig lite piggare idag, men fortfarande inte frisk.. Var på skolan ändå, skulle missat sjukt mycke annars;)
Får se om det blir träning ikväll. Har inte ens skjuts så ;s
Haha, måste sluta klaga. Haft värsta deppdagen idag (eller, jag var faktiskt sjukt glad imorse, men vid dagens slut så var jag less..)
Fick tillbaka ett prov idag också. Gick inte speciellt bra, men godkänt iallafall.
Vi hörs! Puss,


--

Förlåt för sämst uppdatering idag också, men är typ sjuk.. Trött, ont i skallen och ont i halsen. Så jag och pappa ser på tv, hehe.. Vi hörs imorgon! Puss,

Ingen uppdatering idag!

Har inget roligt att berätta om idag heller, så jag skippar bloggen.. Eller, det kanske kommer en filmrecension om jag orkar se en film;) Måste ta och fundera på om det överhuvudtaget är värt att jag fortsätter att blogga.. Vi får se:)
Vi hörs! Puss,


Ny header!

Har gjort en ny header igen.. Gör en bättre när jag har orkat fota lite! Om ni inte ser den nya, klicka på F5:)

Gamla:


Nya:

Effektiv!

Nu har jag varit grymt effektiv känner jag! På drygt 40 min har jag hunnit:
  • Fika
  • Gjort 1½ läxa
  • Kollat igenom allt på datorn
Visst är man duktig?;)

Ikväll blir det bara att chilla.. Ska ta ett bad, och så blir det väl en film eller något:) Vi hörs! Puss,


Dalen - KAIS Mora

Var på Gammlia 45 minuter innan mamma och Larse skulle komma dit, så tur var det att jag hade en bok med mig! Haha, det var en massa söta småpojkar som sprang runt bänken där jag satt..
Dalen vann till slut med 8-6 mot KAIS Mora.. Mora gjorde sitt sista mål när slutsignalen började tjuta, haha..
Nu ska jag bara ta det lugnt, med lite film och en kopp varm choklad!:) Vi hörs imorgon. Puss,


bild från google.

Söndag!

Haha, oj, jag har visst inte bloggat idag.. Har varit vaken sen halv tolv och spenderat större delen av tiden framför datorn.. Haha..:]
Ska strax laga middag, och sen åker jag och ser på innebandy:) Vet inte när jag kommer hem igen, men ska försöka hitta på något intressantare att skriva om tills dess! Förslag?;)
Ha en bra söndag! Puss,


Har gjort den här tröjan på slöjden. Tog bara kort på baksidan, framsidan är helt svart;)

Pizza

Jag och mina bröder lagade pizza till middag, mums! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vill inte vara alltför nära pappa, orkar inte bli sjuk igen! Så blir väl mitt rum som vanligt;)
Vi hörs när jag har något vettigare att skriva om! Puss,


Lördag!

Hade som sagt match idag. Det blev 3-3, vi spelade braa tycker jag:) Jag spelade dock inte så mycket, var bara med som reserv typ;) Haha, vi låg under med 3-0 jättelänge, och sen under de 10 sista minuterna av matchen så gjorde vi 3 mål:) Grymt bra ni är tjejer!
Nu ska jag strax åka och handla. Vet inte vad som annars händer idag, kanske Desperate Housewifes som vanligt:] Puss,


Match igen!

Blev klar tidigt, så hinner uppdatera en snabbis;) Mamma och Larse kommer snart och hämtar mig, pappa är sjuk så han kan inte skjutsa mig till matchen. NU SKA VI TA DOM HÄR, TJEJER!
Puss,


-

Imorgon när jag vaknar så blir det bara att äta frukost och byta om, och sen drar jag på match! Men uppdaterar nog när jag är hemma igen;) Hare. Puss,


Vinst!

Vinst med 4-3 mot Vindeln idag! Spelet var inte det bästa, ganska fult om jag får säga det själv (från båda lagens sidor, myycket slag!), men ändå skönt att vinna! Nu taggar vi match imorgon också då!:)
Ska duscha nu. Puss,


Stilbytardag!


Dagens outfit;)


Både jag och Elena hade pyamasar på oss, och så gick vi ju såklart runt med våra gosedjur överallt:]


Bästa klassen!

Jaa, så har min dag varit ungefär;) Haft vanliga lektioner, men många (i hela högstadiet + lärarna) hade "bytt stil":) Lite roligt ändå! Tog inte så många bilder, men kanske lägger ut fler sen om jag får låna av någon.

Ikväll har jag match, så sitter och taggar! Måste bara se till att äta något i tid innan, annars blir det inge bra:]
Haha, vi hörs! Puss,

Heheh

Sitter och väntar på att mamma och bror ska komma hem. De har också varit och tränat, så min lillebror har varit själv hemma hela kvällen. MOHAHAHAHA, skadeglädje:]
Imorgon har vi stilbytardag på skolan - man ska ha på sig kläder som man vanligtvis inte har på sig;) Tänker inte avslöja vad jag ska ha på mig än, visar bild imorgon:)
Puss,


Jag just nu.. Älskar att man ser likblek ut när man inte har lampan i taket tänd..;)

Träning!


Nu drar jag på träning! Svarar på kommentarer sen;)

Kissemissen


HAHA, har inget att skriva om, så bjuder på en bild på mig och katten istället;)

Torsdag!

Nu ska jag inte komma in i en sån här rutin där inlägget alltid börjar med "dagen har varit...", så får hitta på något annat att skriva om nu;)
Vi fick sluta tidigare idag, så jag hann med tidiga bussen hem - sköönt! Annars skulle jag inte kommit hem förrän klockan fyra.
Ikväll ska jag nog åka på träning. Har faktiskt varit jätteduktig och varit på många träningar på sista tiden! Annars brukar jag inte ta tag i plugget i tid, och måste därför skippa träningen, eller så har jag haft ont i knäna och inte tränat på grund av det. Men nu är ju mina knän mycket bättre, så härligt att träna normalt!
Vi hörs! Puss,


Spanska

Läxan gick ju fort, trodde spanskan skulle vara svår;O Som tur är så "har vi gjort läxan på skolan", eller, vi har haft jättemånga lektioner där vi har gått igenom/arbetat med det vi just nu har läxa på;)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske fika något och gå i säng sen? Eller kanske se ett avsnitt av Desperate Housewifes och sen gå i säng? Det andra alternativet låter mer lockande, så blir nog det! Har en goooood drickyoghurt som står och väntar på mig i kylen - perfekt filmgodis juu!:)
Vi hörs imorgon. Puss,


Åhh, jag vill ha vår nu! Saknar min jacka (som jag visserligen hade på mig igår, men vill kunna använda den ute också;)

Diva



Ring från http://stylebytyra.se/

Paket!

Dagen har varit ganska bra, förutom att jag stukade tummen på gympan.. Förvånande va..? Alltså orkar inte att jag tydligen måste ha ont nånstans hela tiden.
När jag kom hem så vände oturen iallafall! Har nämligen fått hem ett paket från Style By Tyra! Visar innehållet senare ikväll om jag hinner;)
Drar snart på träming, så blir (som vanligt..?) inte så bra uppdatering idag. Men det får ni leva med!:)
Puss,


Godnatt..

Nu mår jag dåligt igen, så jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon! Puss,


Läxa..

I sista stund kom jag på att vi har matteläxa och engelskaglosor tills imorgon! Tur att jag kom på det iallafall, haha;) Åker nog till skolan imorgon, om det inte blir värre.
Nu ska jag se på tv eller något.. Vi hörs! Puss,


Alla har väl varit små..


Haha, hittade en söt bild på mig när jag kollade i fotoalbum igår:)

Tisdag

Åkte hem från skolan vid halv ett idag, började må illa:( Trodde seriöst att jag skulle få magsjuka, men som tur var så mår jag bättre nu! Troligen bara matbrist eller något..
Efter det så har jag sett några avsnitt av Desperate Housewifes och flyttat lite grejer från min garderob, upp till garderoben i gästrummet:) Så nu börjar jag få mer plats för allt!
Vi hörs mer sen. Puss,


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er, underbara läsare!
Eftersom det är alla hjärtans dag idag så tänkte jag faktiskt ta mig friheten att inte skriva mer efter det här inlägget:) Ska spendera kvällen med min underbara familj, det blir myisgt!
Här är det nästan -30 grader ute, så ska nog kura in mig i en filt och dricka varm choklad:)
Vi hörs imorgon! Puss,






13/2-11

Haha, nu har jag varit duktig och städat mitt rum! Eller, ja, plockat upp från golvet iallafall, har inte hunnit dammsuga än.
Väntar på att vi ska dra ner till kusinerna, men vet bara inte om de är hemma än (Malin har haft curlingmatch, vet ej om de är tillbaka;)
Vill gå ut och fota, men ingen orkar hänga med juu;O Roligare om man är två:)
Nu ska jag sluta babbla.. Puss,


Lillpojken!

Det här blir bara ett snabbt inlägg, måste gå upp och hjälpa mamma. Ska börja möblera idag kanske:)
Och så fyller ju min lilla kusin Joacim 6 år idag, grattis!:) Känns helt fel att han ska börja skolan till hösten, tiden går för fort..
Hoppas ni får en underbar söndag! Puss,


åhh, vi skulle egentligen fara och åka slalom idag, men det är för kallt:( vill åka juuuuu!

Soft

Kvällen har spenderats med Melodifestivalen och Dreamgirls:)
Nu ska jag lägga mig.. Vi hörs! Puss,


Skrillor;)

Nu är jag hemma igen:) Trevligt var det, men KALLT!
Tänkte bara säga att jag lever, haha. Vi hörs mer sen! Puss,


jag:)


haha, moster åkte med oss en stund, men började jaga oss med sparken ;S:]

Lördag:)

Vi förlorade tyvärr matchen, men grymt bra spelat tjejer! Resultatet blev 1-0, och det var vi som råkade göra ett självmål (tror jag?).
Nu har jag klickat hem lite kläder från H&M ;D Längtar tills det kommer bara!
Ska strax dra ner till planen och åka skridskor med kusin:) Har inte träffat henne på typ tre veckor..;O (eller jo, i 5 min idag..) Blir nice;)
Hoppas ni har en bra lördag! Puss,


Speed

Fick helt plötsligt grymt tråkigt, och blev bara less på allt, så jag lade mig i mammas säng och tittade på Let´s Dance en stund.. Och nu är jag helt speedad (haha, stavning?) igen, haha:] Bara babblar på om allt möjligt, tror att mamma och bror börjar bli less på mig;)
Nej, nu ska jag hitta på något! Puss,




Har förresten klickat hem en ring från Style By Tyra idag, funderar på att beställa en tröja från H&M också!;)

Svar

Anonym om Fredag!:
är det grönt?


Svar: HAHAHA, det är grått..

Fredag!

Hade matteprov idag (känns som att vi har prov mest hela tiden just nu!), och det gick bra. Det var inte så svårt heller så;)
Efter skolan drog jag, Elena och Hanna till stan! Grymt kul alltså!;D Haha, älskar vår humor ja..
När jag kom hem igen så fick jag gå upp och kolla i allrummet, där mamma målat om:) Blev sjukt bra tycker jag! Nu ska vi bara hitta en soffa:)
Vi hörs! Puss,


allrummet! väggarna var tidigare ljusgula, så det är ganska stor förändring:) vi ska bara måla runt fönstrena och några lister, och sen möblera så är vi klara!

Smile

Uppdateringen idag blev inge vidare, men så blir det ibland!
Nu har jag iallafall varit och tränat. Det var grymt skönt alltså! Känner att jag kan ge så mycket mer än när säsongen startade! Nu känner jag knappt av knäna (eller jo, men jag ger inte upp lika fort..). Idag var det ju bara lite jobbigt att jag hade gjort illa knäet igår. Men jag lade smärtan åt sidan och fokuserade på innebandyn!:)
Nu måste jag ta och fika något och sen gå i säng. Vi hörs imorgon! Puss,


<3

Torsdag

Hade NOprov idag, och det gick faktiskt bättre än jag trott! Det var typ 3 frågor som jag inte svarade på, men resten gjorde jag:)
Annars har det nog bara varit en vanlig torsdag. Träning ikväll!:)
Nu måste jag packa och dammsuga. Puss,


haha, visst gjorde jag, Hanna och My en jättefin fjortis på SOn?:]

Varför är det alltid jag som ska ha ont?

Inte roligt att jag har ont i mitt vänstra knä! Alltså inte som jag vanligtvis har - ramlade typ tre gånger på isen idag, och sen på träningen så krockade jag med Mathildas ben, hon fick också ont:] Så nu blir det Voltaren Gel och hoppas att jag inte har ont imorgon!
Resten av kvällen ska jag spendera med att plugga, så vi hörs inte förrän imorgon. Ha det bra! Puss,


Î

På sista tiden har statistiken gått lite upp och ner, men nu går den ju bara uppåt! Shit vad kul att så många har hittat hit!:) Bara kommentarerna som saknas då, haha;) Jag brukar inte berätta hur många besökare jag har (och det tänker jag inte göra nu heller.), tänkte visa en bild på hur statistiken har ökat, men den gick tydligen inte att ladda upp;O
Ni ska bara förstå att varenda en av er gör min dag, och jag är så glad att ni läser bloggen min!:) Puss,


haha, såhäääär glad är jag just nu!;)

Onsdag

Äntligen hemma från skolan! Dagen har varit seg, längsta dagen på veckan. Vi skulle ju redovisa våra tal på svenskan, men min grupp hann inte.. Jag satt och var hur stressad/nervös som helst (klarar inte att prata när alla stirrar på mig!), och så måste jag gå igenom det en gång till på fredag. Inte peppat kan jag lova!
Hur som helst, jag har träning ikväll och måste plugga inför provet imorgon, så det blir inte alltför bra uppdatering:/ Puss,


gammal bild, men börjar få brist på bilder igen..

Tecknat

Har spenderat senatse timmen med att teckna.. Bara synd att man inte har något tålamod och orkar sitta med en bild så länge! Nu blev jag grymt missnöjd, så jag tror inte ens att jag orkar visa upp bilden! Kan ju trösta mig själv med att det var första gången jag bara hade bilden uppe på datorn och sen ritade av den för hand. Annars brukar jag ha bilden utskriven som hjälp bredvid mig;)
Nu ska jag gå och fika lite och sen gå i säng. Vi hörs imorgon! Puss,


ritade av den här tjejen (igen, haha). dock inte denna bild, vill inte lägga upp den jag ritade ifall jag "råkar" lägga upp min version nån gång, haha.. ni skulle bara skratta, jag lovar x)

Egoboost



Den här boken fick jag när jag fyllde år. Jag har inte speciellt bra självförtroende, men efter att ha läst Egoboost så känns allt bättre! Seriöst. Sättet som Bella skriver på är så "levande" eller vad man ska säga.. Hon fick iallafall mig att tänka efter och tycka att jag kanske inte är så värdelös ändå. Visst, jag har fortfarande dåligt självförtroende, men det är bättre än förut. Det var till exempel efter jag läst Egoboost som jag tänkte "nej, nu måste jag ta tag i min blogg, annars kommer jag att förlora alla läsare!". Nu skriver jag inte om "ingenting" så ofta. Okej, jag gör onödiga inlägg ibland, men vem har egentligen idéer till nya teman varje inlägg? Nu ska jag börja tro på mig själv, är less på att inte vara nöjd med nästan någonting av mig!
Alla tjejer som lider av, eller har lidit av, dåligt självförtroende (vilket är nästan alla?) borde läsa Egoboost! Om du är helt nöjd med dig själv - det ska du vara! - så kanske du vill läsa den för att få tips:) Puss,

Can Can

Nu måste jag plugga lite.. Ska kunna talet utantill tills imorgon (och dessutom kunna övertala folk att jag faktiskt vet vad jag pratar om ;S) och så blir det lite plugg till NOprovet. Vi hörs sen! Puss,


på tal om något helt annat, älskar den här parfymen! Fick den av mormor när jag fyllde år (efter att ha önskat den i typ 2 år, haha), så tacktack!:)

Autografer

Tänkte att jag skulle skriva om "ämnen" någon gång i veckan! Alltså att jag säger vad jag tycker om något, eller berättar något om mitt liv. Lite roligare än att bara läsa om vad jag gör på dagarna! Detta kan handla om precis allt, men skriver självklart bara om sånt jag har en egen åsikt om..

Så tänkte börja nu, som ni ser så är rubriken "Autografer". Jag har samlat på autografer från kändisar ganska länge nu, tycker det är grymt roligt att ha! Vissa av dem har jag inte träffat - pappas flickvän jobbar på SVT, och tar ibland autografer åt mig:) Så var det till exempel med en av mina största idoler Tove Styrke (ni som har följt mig ett tag vet att hon och Minnah är mina största idoler;). När hon gav mig den så blev jag typ stum.. Fick världens chock och kunde knappt prata, haha:)
Här är några av dom iallafall:


Salem Al Fakir


Peter Carlsson (vet inte vem det är, men ändå, haha:])


E.M.D´s


Måns Zelmerlöv och Adam Tenstas


Paulines


Anna Book och Sarah Dawn Finers


Toves!

Sen, som ni kanske kommer ihåg, så träffade jag ju idolerna från 2010 och fick deras autografer! För er som just hittat hit så är detta länken: http://beeccahs.blogg.se/2011/january/autograferna.html#comment :)
Har fler också, inlägget skulle bli mycket längre om jag tog kort på alla..;) Puss,

Musik

Sitter och lyssnar på deppmusik.. Är egentligen ganska glad, men den är bra att tänka till;O
Nej, nu går jag och lägger mig. Vi hörs imorgon! Puss,


Glee!

Har just sett klart Glee säsong ett (volym 1), och shieet vad grym serie alltså! Får mig på så bra humör och jag blir peppad på att göra nästan vad som helst! Nu ska jag bara få tag på resten, haha;)
Resten av kvällen blir lugn.. Kanske börjar se på en film eller något:)
Ha det bra! Pussar,


bild från google.

En av mina drömmar

Jag var jätteduktig när jag kom hem - gjorde engelskaläxan, pluggade till musikprovet och lite till NOprovet!:) Haha, stolt eller...? Är en sån här person som får hyfsat bra resultat även om jag knappt pluggar något, men nu måste jag börja satsa lite mer på skolan! Vill få en bra utbildning så att jag kan tjäna bra när jag blir vuxen haha;) Min "största dröm" (om man tänker långsiktigt) är nämligen att designa och bygga mitt egna hus! Och ha råd att göra det precis som jag vill ha det.
Oj, varför började jag skriva om det här nu? Brukar inte ta upp såna här saker på bloggen, haha. Men ska som sagt göra bloggen lite roligare, och då kanske jag behöver något att skriva om ibland?;) Haha, ojoj vad jag babblar om ingenting nu.. Ska sluta! Hare. Puss,


Har hål fram till 20 över ett, sitter men ...

img222 (MMS)

Har hål fram till 20 över ett, sitter men saimek på skolan och har tråååkigt -.- wihoo, nu svarade nån på mina sms :D vi hörs ikväll. Puss,


LOVE

Kom nyss hem igen.. Konfan var inte så rolig, skönt att sluta en timma tidigare! Drog till Tarja, Minna och Johan där det blev fika och en massa Wii-spelande!:) Treevligt.
Nu väntar jag på maten, är hyfsat hungrig ja..
Vi hörs! Och btw, kom ihåg att kommentera förra inlägget! Om bloggen inte blir roligare så tror jag att jag lägger ner den. Puss,


gjorde detta halsband på konfan idag..

Tråkig blogg, ge förslag!

Känner att min blogg börjar bli riktigt tråkig igen nu.. Så jag vill ha lite förslag! Vad vill ni att jag ska skriva om? Ska jag ha en frågestund? Ska jag göra fler (och bättre) filmrecensioner? Mer bilder? Kommentera! Vill ju inte att bloggen ska bli hur tråkig som helst..


Söndag

Har just ätit frukost med pappa, inte ofta man gör det!
Om en stund drar jag väl till kyrkan, och efter det blir det som sagt kalas med Minna:)
Vad ska ni hitta på för kul idag då? Puss,


-

Nu blir det ett avsnitt Glee, och sen sängen!
Imorgon blir det tidig morgon, ska vara i Backenkyrkan klockan elva på konfaträff.. Men får dock sluta en timma tidigare än de andra, ska ha kalas med Minna!:) Så det blir inte så bra uppdatering imorgon. Puss,


ritar en bild av Minnah på bilden, haha, snygg hon ser ut när man ska förstora va..?<3

Lördag

Det blev en vinst idag igen! 5-1 blev det:) Spelade dock väldigt dåligt, men det andra laget var ju inte bättre.. Tycker att vi borde fått upp tempot lite mer bara! Haha, började spela bra de sista 6 minuterna..?
När jag kom hem så lagade pappa tacos åt oss:) Ingen av pojkarna var hemma, så det var ganska lugnt haha;) Sen åkte vi och hämtade Rasmus på kalas.
Annars har det nog inte hänt så mycket idag:) Nu väntar jag på att melodifestivalen ska börja. Vi hörs! Puss,


bild från google.

Match i Hörnefors

Godmorgon!

Verkar som om jag är ensam hemma, så orkar inte göra någon nytta just nu.. Får börja tagga för match!:) Vi drar till Hörnefors och spelar idag, hoppas vi kommer hem med en till vinst!
Annars ska jag nog inte göra något speciellt idag tror jag.. Men har inte pratat med pappa än så;)
Haha, vi hörs sen! Puss,


Vinst!

Det blev vinst med 4-1 (tror jag?:). Tjejer ni var asduktiga!;D
Nu vet jag inte vad jag ska göra, får ta och hitta på något:) Vi hörs. Puss,


sakerna jag fick när jag fyllde år:) (+ att mina föräldrar betalar mopedkörkortet åt mig!)

Match

Nu drar jag till Musköten och kollar på match!:) Vi hörs. Puss,


Fredag

Hej på er:)

Jag är hemma hos pappa nu, lyssnar på lite musik och käkar en macka:) Dagen har varit bra, skönt med helg nu då!
Ikväll drar jag nog och kollar på våran match tror jag. Ska inte spela ikväll, men alltid roligt att kolla!:)
Vi hörs mer sen! Puss,


Knäna blir bättre:)

Har just kommit hem från träningen:) Känns att mina knän blir bättre, så skönt! Är less på att inte orka vara med lika mycket som alla andra, och behöva ha ont hela tiden.. Men nu går det framåt!;D

Nu ska jag duscha, sen blir det fika och ett avsnitt av Glee:) Vi hörs! Puss,


Torsdag

Vi fick sluta en timma tidigare idag, yihooo:) Så kom hem vid tre, skönt!
Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och gör inget speciellt. Blir träning ikväll:)
Vi hörs! Puss,


2/2-2011

Wihoo, jag hann göra ett till inlägg! Haha;)
Har gjort mina läxor och duschat och så:)
Skönt att träna var det också! Även fast min handled gjorde ont, menmen, med tejp och bandage blir allting bra:] Berättade jag om min handled förresten?;O Kommer inte ihåg..:] Såhär skrev jag på facebook iallafall (förklarar typ allt)
Känns ju stabilt att hela duschhyllan med alla schampon och sånt + duschdraperiet rasade när jag stod och borstade tänderna.. Och så ramlade det ju såklart rakt på mig, så nu är min handled röd och gör ont.. Min vanliga tur ja.
"Känns ju stabilt att hela duschhyllan med alla schampon och sånt + duschdraperiet rasade när jag stod och borstade tänderna.. Och så ramlade det ju såklart på mig, så nu är min handled röd och gör ont.. Min vanliga tur ja."
Jaa, känner mig enormt duktig..:]
Men nu ska jag inte göra det här till ett superlångt, tråkigt inlägg;) Vi hörs imorgon! Puss,


försökte att ladda upp en bild som jag tog med webbkameran nyss, men det gick inte?;S så ni får denna istället:)

Onsdag

Hinner tyvärr inte blogga mer idag! Ska strax på träning och efter måste jag plugga. Men vi hörs imorgon! Puss,


Känner att jag och Malin har riktigt kul på skype!



Tisdag

Nu har farmor och Calle åkt hem, och jag sitter och väntar på att moster ska komma hit:)
Om det blir tid över så ser jag väl på ett avsnitt av Glee också;)
Vi hörs imorgon! Puss,


haha, sötungen på musiken idag då:]

15 år!

Idag är det min födelsedag, hurra! Haha:]
Fått mycke fina saker, bland annat en webbkamera som jag leker med just nu;) Kan dock inte ta kort med den (?), bara filma ;S Menmen, that´s life:)  Update: ooh, jag hittade hur man tar kort:]
Tänkte bara kika in och berätta att jag inte kommer skriva mer idag, får gäster:) Vi hörs! Puss,


såhär blev resultatet, vad tycks?:)

RSS 2.0