Lite träning iallafall;)

Cyklade en liten stund. Kändes rätt bra i tån och knän, men har inte tränat på 2-3 veckor, så blev slut hyfsat fort. Orkade bara cykla drygt 5km, hehe.. Nice att sitta och se på Glee medans;)
Haha, nu ska jag gå i duschen. Hare! Puss,

Träna?

Nu ska jag ta och laga lite mat och efter det åker träningskläderna på! Ska testa cykla en stund. Får se hur det går, ramlade och knäckte till tån en gång till idag.. Känner att jag har världens tur! Hm. Pusspåer,


Hahaha klaaag

Okej, dagen var långtråkig. Vi hade "hälsans dag" idag, slapp iallafall lektionerna, haha!;) Först hade vi några musiktävlingar eller nåt i klassrummet. Efter det mötte vi upp 6orna och blandade oss i grupper. Vi gick till en parkering och körde typ tävlingar (?). Var ute och frös i 2 timmar, och vinner en bläckpenna? Hm, inte det roligaste som hänt.. Hahaha, alla bara klagade:] Sen hade vi lunch, och efter det rast i en timma. Roligt att vi satt typ några stycken vid skåpen och lyssnade på dålig musik, hahahaha. Sen hade vi föresläsning om alkohol och efter det fick vi sluta! Så hann med tidiga bussen hem, alltid något positivt;)
Haha, klaginlägg, men så äre ibland:) Hare. Puss,

Haha, kul också att jag bara har gamla bilder på den här datorn.. Orkar inte installera webbkameran eftersom att jag ändå drar till pappa imorgon;)


Byta dator

Hm, Larse kunde inte fixa datorn ikväll, så han kopplade in min gamla istället. Lite trög, men får väl stå ut en dag! Hoppas att han hinner fixa den tills nästa gång jag kommer hit igen bara!
Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Hare. Puss,

åhh, saknar sommaren och värmen så mycket!


......

MEN TREVLIGT ATT MAN INTE KAN GÅ IN PÅ INTERNET PÅ MIN DATOR.. som tur är så kommer Larse och hjälper mig ikväll!
Nu är mamma på väg till Luleå. Hon ska typ på kurs, så hon kommer hem imorgon. Hm, annars är det nog inget speciellt som händer.
Skriver mer när datorn funkar! Puss,

Trött

Blir inte så bra uppdatering ikväll. Har något fel på min dator, hoppas Robin kan fixa det när han kommer hem!
Annars har jag bara suttit vid tvn ikväll, inte orkat göra annat. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll!
Ha det braa! Puss,

Duktig jaa


Hahaha, titta vad duktig jag har varit nu!;)
Ska se ett avsnitt av DH nu, sen fika tyyyp:) Vi hörs imorgon! Puss,

Städar



Håller på med städningen nu, tog bara en paus och åt lite;) Ha det bra så hörs vi mer sen! Puss,

Elva

Har just kommit hem. Slutade elva idag(!!) och sen gick jag som sagt på stan med bästa Elena:)
Ska spendera dagen med att få lite ordning i mitt rum, och bädda rent och så;) Sen får vi se hur mycket tid och ork det blir över, om jag orkar (och det inte gör ont i tån) så kanske jag cyklar en stund. Har inte tränat på jättelänge nu, men kan tyvärr inte springa än;s
Haha, nu ska jag sluta klaga och ta tag i mina sysslor!;) Pusspåer!


Haha, jag just nu..

Halvdag!

Taggar att vi har halvdag imorgon! Slutar strax efter elva;) Ska gå på stan en stund med bästa, men kommer ändå hem en timma tidigare än vanligtvis :) hhihihihihhihih, puss


En bild från igår. Lillebror som håller greppet (eller vad han nu gör;s) och storebror sitter där bak i grönt bälte;) haha, nästan hela familjen samlad..

Manus

Uppdateringen har inte varit på topp idag precis, men har haft konfa hela dagen.. Kanske inte det roligaste, men började skriva manuset till vår film idag! Längtar tills den ska spelas in!
Käkade nyss varma mackor med bror, mums!
Haha, ska ta och se på Glee nu eller något. Hare. Puss,

Några bilder från gårkvällen. Släckte ner allt (förutom tvn) och satt och myste med familjen!






Bye

Stänger av min dator nu, inför Earth Hour. Ni får ha en bra kväll så hörs vi mer imorgon! Puss,

Earth Hour idag!

Dagen har spenderats med att:
- kolla när Rasmus tävlade i typ något brottningsliknande
- gjort några ärenden på stan, haha
- mumsat pizza!

Så har egentligen inte hunnit med så mycket;) Och nu har jag glömt bort hur man tar kort med webbkameran (via datorn, vill inte trycka på knappen på webbkameran..), haha! Smart.nu jaa.. måste lixom ha en bild till inlägget;o
Vi hörs mer sen! Puss,


haha, blev sjukt less efter x antal bilder, så det får bli den här.

Myys

Blev att vara hemma, orkar inte sitta där i timmar typ;)
Gick ner till affären och köpte chips och så, så nu blir det nog en film och mys!
Ha en bra fredag! Puss,


mums, haha!

Vill också!

Hm, hinner inte göra ett långt inlägg just nu.. Måste fundera om jag ska sitta hemma och tråka eller följa med när mina bröder ska klippa sig, haha.. Bara jag som aldrig får klippa mig juu:( ;]]
Haha, vi hörs senare! Puss,

Någon fler än jag..?:]

Har tvättstuga ikväll, så springer upp och ner hela tiden känns det som - och ändå har jag bara varit där tre gånger, hahaha..
HAHA, måste bara säga en sak.. Ni vet folk som "länkar sina bloggar" på facebook, men när man trycker på länken så kommer det upp en äcklig tjej som skriker?:] Är det bara jag som fortfarande går på det, och sen håller på att hoppa upp i taket för att jag blir så rädd?:] Haha, snälla säg att det finns fler där ute som gör det.. Har sett flera styckna, men alltid samma reaktion.. hahah:]]
Nej, nu ska jag gå och ta en dusch! Hare. Puss,

har ingen bild som passar det här inlägget, så det blir ingen;)

Glömsk?;)

Dagen har varit rätt lugn tror jag.. haha, kommer inte ihåg vad som har hänt;]
Mamma var just här och hämtade packningen, hade inte ens packat upp sen jag åkte hit(y)
Ikväll blir det nog lite städning och plugg! Matteprov + SO läxförhör imorgon..;)
Hare! Puss,


gillar verkligen inte vädret som kommer hit lite nu som då!:(

September!


Haha, kolla vilken söt autograf jag just fick!

Lär Dig Teckna!

Hej på er igen! Tänkte bara tipsa om en grym teckningsblogg som jag har läst ett tag nu! Ellinor är en otroligt talangfull tjej, kolla in bloggen för att få tips och se hennes teckningar! Själv har jag fått många tips genom att kolla in hennes blogg då och då, hon ger mig så mycket inspiration!

Nu är det så att hon håller en tävling som jag deltar i:) Så jag tänkte tipsa er om den också! (klicka på bilden för att komma till det inlägget!). Hoppas ni är med! Puss,


Onsdag!

Sov ganska dåligt inatt också, men bestämde mig för att åka till skolan ändå. Som tur var så hade vi värsta chilldagen, vår engelska/spanska lärare var nämligen inte där! Så så här såg min dag ut:
* SO, jobbade med några frågor
* Hål (skulle haft engelska), satt kvar med kompisar på skolan ett tag, och sen drog jag hem en sväng
* Idrott, spelade mini-tennis
* Svenska, skrev på våra noveller
* Skulle haft spanska, men istället för att ha hål så fick vi ha matte då (istället för hål) och sluta tidigare! Skönt!

Så nu sitter jag bara här hemma och chillar. Måste läsa lite ur min engelskabok, och sen ikväll ska jag dra till Musköten och kolla på våran träningsmatch. Kan fortfarande inte röra min tå helt (sen jag gjorde illa den förra veckan), och det gör grymt ont att springa, så står över matchen.
Haha, några av mina kompisar ska se Justin Biebers film, som har premiär ikväll. Personligen tycker jag inte alls om honom, så kändes inte värt att slösa mina pengar och följa med hahahah..
Hare! Puss,



Btw, här snöar det.. Inte roligt!:(

Hemma idag

Sov knappt något inatt, vaknade ca varje halvtimma av att jag hade drömt något konstigt.. Och imorse mådde jag dåligt, så stannade hemma idag. Låg i sängen och försökte sova fram tills klockan var ett. Då kom mamma med Solo, så då blev det att läsa lite istället! Annars har jag börjat se första säsongen av Glee igen(y)
Känner mig helt snurrig just nu, kan inte koncentrera mig på nånting;s Så blir nog inga fler inlägg idag, nu vet ni ju iallafall vad som händer.
Hare. Puss,

21/3-2011

Har tagit itu med hk-läxan nu.. Känner huvudvärken komma krypande, så ska ta och dricka lite och sen ta ett låååångt bad, haha! Alltså, är det verkligen bara måndag? Känns som typ onsdag..;s hm.. inte bra att vara less efter första dagen på veckan kanske?
Aja, ska sluta babbla på nu.. Hare! Puss,

Dagens..

HISS: Värmen! Så otroligt skönt med plusgrader och sol! Äntligen är våren här;)

DISS: Slasket.. Inte lika trevligt att bli blöt om fötterna direkt man ska gå någonstans. Hoppas det är över snart bara!


just nu..

Kort dag!

Fick sluta en timma tidigare idag, skönt! Lärarna skulle ut till olika skolor på föreläsningar eller nåt så;)
Nu ska jag fika lite och titta på DH! Hare. Puss,


Lugn söndag!

Sett på MTV hela kvällen typ heheh.. Och sen såg jag Solsidan med pappa och bror, tror jag dog lite där(y)
Nu ska jag se ett avsnitt av DH, och sen blir det nog sängen! Hare. Puss,


Xbox

Har spenderat den tid av dagen som varit med att spela xbox, haha! Bara jag och bror hemma, så vi sitter bara och chillar;)
Skriver mer sen när jag pallar starta min egen dator! Puss,

Nytt igen..

Ny header + design igen!:) Klicka på F5 om du inte ser.
Ska gå och se Körslaget nu, hörs senare!:) Puss,

Glasögon:)

Var och hämtade mina nya glasögon idag, helt sjukt vad bra man ser;o Efter det så åkte jag med mamma och Larse och gjorde lite ärenden;) En i min släkt fyller nämligen 50 snart, ehehhehehe;) Och sen åt vi buffé på 7-01, fanns allt möjligt och var billigt också;o hahaha, börjar snart låta som reklam, men tycker att det var sjukt bra pris för så god mat!:)
Nu ska jag käka lite godis och bara chilla;) Puss,

Piercing

Drog till stan efter skolan. Saimek skulle pierca naveln, så jag hängde me;) Köpte en ny piercing till min navel, har inte bytt än;s och det är snart ett år sen jag tog.. hahaa.
Just nu sitter jag ensam hemma och bara chillar. Alla andra bara dissade mig och drog iväg juuh;o
Vi hörs! Puss,


dålig kvalla ja..

Doftljus

Dagen har varit ganska bra, men har haft ont i tån.. Gick till skolsystern och tydligen är det en blödning i leden + en kraftig stukning, möjligtvis en spricka.. Så om det blir värre så blir det röntgen.
Ikväll blir det bara att sitta hemma och ta det lugnt. Måste plugga till ett NOprov som jag har imorgon också.
Nej, nu måste jag laga middag, vi hörs! Puss,


Haha, testar på en teori - när jag pluggar till ett prov så ska jag ha ett doftljus tänt bredvid så att jag känner lukten. Sen när jag ska göra provet, så sätter jag lite av doften på en näsduk och använder under provet.. Vissa forskare säger att man kopplar lukten med det man pluggat på! Sen om det funkar vet jag inte;)

Toeeeeee

Dalen vann igår, stod 4-4 efter ordinarie matchtid, så det blev sudden!

Idag har jag kanske inte haft en lika bra dag.. Gjorde illa mig på gympan (ni börjar bli vana vid mina skador va?;), skulle hoppa på en madrass, men landade på min böjda tå (såklart..). Så nu har jag tejpat och har sjukt ont. Den kanske är bruten också;s Ringde nämligen till vårdcentralen och frågade vad vi skulle göra. HAHA, känns som folk börjar bli lite less på att jag nästan alltid gör illa mig, men då kan ni ju undra hur det känns för mig? För vem är det som måste stå ut med smärtan? Haha..
Ska strax åka och kolla på våran träning, skriver mer när jag är hemma igen! Hare. Puss,

Kvartsfinal!

Fick sluta tidigare idag, så var hemma en timma tidigare än vanligt! Skönt!:)
Har bara sett ett avsnitt Desperate Housewifes och ätit mat sen dess.
Nu väntar jag på mamma. Direkt när hon slutar ska vi åka till stan och se på innebandy (och jag ska vara sargvakt typ), roligt! Dalen spelar kvartsfinal, mot Pixbo tror jag:)
Tror inte att jag hinner uppdatera mer ikväll, får se:) Puss,


på bilden idag, vi ska typ göra filmer;s

Måndag!

Idag har det nog inte hänt något speciellt tror jag.. Fick VG+ på ett spanskaprov som jag gjorde!:)
Har varit nere på affären och gjort en marknadsundersökning (hk-läxa), och jag tror alla som kom in i affären trodde att jag var en snattare, haha! Såg ut som så på deras blickar iallafall;)
Nu ska jag kanske se en film eller något, har ingen akut läxa (förutom tekniken då, men läraren sa att det inte är världens katastrof om jag inte hittar på något ikväll..)
Hare bra så länge! Puss,


Grattis Robin:)


Idag fyller min bror 17 år, GRATTIS!;) Hoppas du får en bra dag heheheehehhehehehehehehehehhe..:]]

Lauren Conrad



Köpte en bok häromdagen! Vi ska läsa böcker på engelska i skolan, och jag hittade den här. Trodde inte att Laurens böcker fanns i Sverige ens! LC är en av mina förebilder, älskar hennes stil! Så det ska bli kul att läsa boken och se om den är bra:) Puss,

Uppfinning?

Kom just ihåg att jag måste hitta på en uppfinning tills på tisdag.. Det går inte så bra, har idétorka. Någon som har något förslag? Eller ett problem, så kan jag fråga bror hur man löser det x) Hahah, läraren sa att jag skulle fråga hemma, men ingen har ju något förslag;s
Kommentera om ni kommer på något!:) Puss,


bilden har inget med inlägget att göra.

Pluggat;););)

Nu har alla åkt hem igen, trevligt att träffa dom, länge sen sist!
Nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma hit (om hon orkar haha..)
Och vet ni, jag var asduktig och tog tag i plugget! Räknade lite matte och pluggade NO;);) *stolt*, hahahahahhahaa
Hare braaaa! Puss,


Bild från när vi åkte slalom i torsdags!

Klackarna



Här är dom;) Bara vanliga svarta, men det är lättare att matcha till en massa olika kläder än andra färger!:)

Hinner inte skriva något långt inlägg, måste gå och göra en tårta! Bror fyller år imorgon, så en massa gäster kommer hit på kalas idag;) Och så måste jag plugga också, taggar inte prov imorgon..
Vi hörs senare! Puss,

Ang. kommentarerna:)

Fått kommentarer om att jag ska visa klackarna, tar och gör det imorgon när jag startat min egna dator! Orkar inte ladda in en massa bilder på mammas;) Men ni behöver ju inte ha höga förväntnigar eller så, bara vanliga svarta tyyyyyyyyyyyp:)
Nu ska jag och Malin gå och lägga oss och snacka en stund. Vi hörs imorgon! Puss,

Lördaaaag:)

Idag har jag:

- Spelat match mot Dalens 95or, det gick inte så bra.. förlust med typ 8-0 ;s
- Varit på stan en snabbis med mamma:)
- Köpt mitt första par klackar (y)
- Sett när Dalens herrar spelat, de vann iallafall!:)

Nu ska jag gå och chilla med retsen av folket, tror inte att jag skriver mer ikväll! Hare. Puss,


11/3-11

Har inte orkat starta datorn idag, därav den dåliga uppdateringen. Tänkte ta en datafri dag, men mamma sa att jag skulle kolla upp en massa grejer om matchen imorgon, så kan väl lika gärna skriva ett inlägg!
Min fot är nästan bra nu, wiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeee!! Kanske får testa spela nåt byte imorgon, bara tränaren svarar..
Har bara chillat idag, inte orkat göra något speciellt.
Imorgon blir det stan och innebandy, så skriver nog inte så mycket då heller.
Hare. Puss,

Ofta det är torsdag redan?;o;o;o

Nu har jag tråååååååååkigt, ovanligt va?
Tror jag ska se på Grown Ups, någon som har sett den? Vad tyckte ni? Bror min påstår att den är grymt rolig, så får väl kolla då;)
Hare! Puss,


bild från google.

Haha, skadad igen......

Ojojoj, inte bra uppdatering här inte! Det ska det bli ändring på!

Igår drog jag och Malin på stan. Gick runt en stund och sen skulle jag till optikern. Kollade synen igen (som har blivit mycke värre!) och beställde nya glasögon! Kommer kännas sjukt konstigt att ha dom hela tiden;s Sen drog jag på träning, och det gick ju inte så bra.. Tränade i kanske 20 min, sen trampade jag snett, föll och gjorde illa foten. Den är stukad:/ Haha, man kan ju bara skratta, alltid jag som gör illa mig, jag lovar, jag har alltid ont nånstans.. Men den blir bättre och bättre fort som tur är!

Idag åkte vi slalom i Kassjö, roligt! Kunde dock inte åka så länge, för min fot började göra ont haha.. Sen har vi varit och firat moster som fyller år! Och pappa fyller också år idag, GRATTIS!!

Nu ska jag gå och hjälpa bror med en sak, vi hörs sen! Puss,


x2





Ny skärm!



Hihi, bytte skärm med bror (för han sitter ändå bara vid sin laptop), så nu har jag värsta stora!:) Haha, glad eller vad?:]] Puss,

Tisdag!

Dagen har bestått av att chilla med Malin och bror:) Inte hänt något speciellt, måste ju passa på att ta det lugnt under lovet!;)
Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem. Är "barnvakt" åt kusinerna, de ser på film så det är inte så ansträngande!
Juste, imorgon ska jag och Malin dra på stan, och efter det har jag träning, så blir nog ingen bra uppdatering då inte! Ska äntligen till optikern och beställa nya glasögon!
Vi hörs. Puss,


VR



Ooh, titta vad jag fick hem idag! :) "Vann" den när jag kommenterade en sak på Tyras blogg, rooligt ;) Puss,

Changes

Nu har jag ändrat lite mer på designen :) Hittade en bra sida, så det var bara att kolla runt där en stund så fick jag massor med tips! ;)
Nu ska jag hitta på något, får se vad det blir hehe :) Hare! Puss,


Fotograferat!

Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare idag, men är det lov så är det;)
Har varit med Malin hela dagen (haha, sen jag orkade kliva upp ur sängen iallafall, hon hade väntat i typ tre timmar;). Vi har bland annat varit ute och fotat lite:) Visar resultat lite nu som då!
Nu håller jag på att baka semlor med mamma:)
Hare! Puss,


Ny design!

Fick tråkigt, så jag beslutade mig för att göra en ny design! Min gamla svarta var ju nästan deprimerande, haha;) Fortfarande några ändringar som måste göras, men det fixar jag en annan dag! Måste sova nu:) Hare. Puss,
OCH SOM VANLIGT, OM DU INTE KAN SE DEN, KLICKA PÅ F5:)



Söndagsmys!


Bra film + frukt = söndagskväll! (Haha, och nej, äpplet är inte ruttet, bara skuggorna som skojjar med dig;)

Tränat!

Var jätteduktig och körde ett fyspass nyss! Hehe, fick dåligt samvete av att jag har suttit och tjockat mig och sett på film hela veckan (för att jag var sjuk så har jag ju inte kunnat träna..). Körde mest ben, så jag är helt skakig nu:] Men det blev ett ganska "enkelt" pass, bara hemma i rummet med min pilatesboll och musik på högsta volym! haha..
Och sen åt jag faktiskt massor med grönsaker till middagen!;O jag hatar grönsaker, seriöst.. Men nu ska jag bli duktigare, leva ett nyttigare liv! (passar ju bra att börja nu när jag har lov, va;)
Hare! Puss,


Söndag..

Vaknade för en stund sen, har bara ätit frukost och suttit här en stund. Kommer ha värsta tråkigt idag, Malin är sjuk, så blir väl datorn hela dagen. Ingen annan är ju social så..
Ska se på DH nu, vi hörs sen. Puss,


Hatar att vara förkyld, vill åka slaaaaaaaaaaaaaaaalom juu!

Love Generation

Har just tittat på Melodifestivalen, mysigt! Tyckte Love Generation skulle gå till final, typ enda låten som var bra:S All respekt till Sara Varga, men hennes låt ska absolut inte gå till Tyskland! Då blir det samma som förra året..

Nu ska jag fortsätta se på Desperate Housewifes!:) Hare. Puss,


bild från google.

Dalen

Dalen vann med 8-7 i sudden. Inte så bra match, Dalen ledde med 6-0 efter första perioden, men sen tappade dom spelet.
Nu måste jag äta, skriver mer sen! Puss,


Vi fångade en boll när Cristian Hjort hade gjort mål, så vi får en gratis pizza!;)

Lördag!

Orkar inte starta min dator, och har inte tid att sitta där heller, så det här blir bara ett snabbt inlägg.
Dagen kommer att spenderas med att kolla på Dalenmatch och kanske Melodifestivalen ikväll. Får se vad som mer händer:)
Hoppas ni får en bra lördag! Puss,

;]

GAAH JAG HAR SJUUKT TRÅKIGT!

Sportlov!

Har varit på skolan idag, bara haft en vanlig dag. Roligt att träffa mina bästa kan jag lova!
Nu sitter jag bara på mitt rum och chillar, funderar på att gå ut och fota, nu när det är varmt och fint väder och så:) Men vi får se.
Hare. Puss,


¤

Nu ska jag fika lite och sen blir det sängen. Måste verkligen orka skolan imorgon, måste ta hem en massa arbete!:S
Vi hörs imorgon. Puss,


Brist på bilder ja. Haha, skulle ta kort på Jay, men det blev lite fel;)

Fame

Har tittat på Fame nu. Sett den en gång förut, tycker den är grymt braa! Hehe, gillar sånahära dans/musik filmer!:)
Nu måste jag nog ta en dusch. Man blir inte precis fräschare av att ligga hemma hela dagarna;)
Ha en bra kväll! Puss,


aww, sötkatten där va!

Besök!

Har varit hemma idag igen. Tänkte gå till skolan, men mådde fortfarande dåligt imorse, så mamma tyckte att jag skulle stanna hemma en dag till och gå till skolan imorgon istället.
Haha, undrar vad min spanskalärare tycker om mig nu - hon gav alla andra sovmorgon idag för att jag skulle hinna göra provet i lugn och ro och sen dyker jag inte upp.. Hehehehe..
Men jag har faktiskt varit duktig idag (en stund iallafall)! Jag har städat mitt rum (tillochmed dammtorkat!) och sytt klart en kanin (gosedjur) som jag började med i 2an eller 3an! Haha,
Ikväll kommer älskade mormor och hennes sambo hit! De ska vara med oss under sportlovet, rooligt! Träffar ju inte dem så ofta, eftersom att de bor på Åland, men då blir det ju bara roligare att träffas när man väl gör det!
Vi hörs. Puss,


Segt..

Här har det inte hänt så mycket sen sist. Bara legat och degat vid tvn hela kvällen;) Så går det när man inte är på topp.
Ska nog försöka gå till skolan imorgon (tror jag iallafall), har nämligen ett spanskaprov att ta itu med!
Hihi, vi hörs! Puss,


HAHA, har fortfarande inga roliga bilder, så fortsätter väl med att lägga in bilder på filmer jag sett! Såg denna idag, och den var faktiskt bättre än jag trodde att den skulle vara!

Onsdag!

Har varit hemma idag. Mår fortfarande dåligt, hostar hela tiden och är hes. Och imorse när jag skulle kliva upp så höll jag typ på att svimma :S Fast det kan ju bero på att jag inte fick så mycket sömn inatt - vaknade heela tiden och behövde hosta/snyta mig..
Haha, känns som att det här börjar bli en "sjukblogg", allt jag har att skriva om just nu;)
Och så har blogg.se krånglat hela dagen, det är därför jag inte har skrivit tidigare;)
Vi hörs! Puss,


Har sett bland annat denna film idag!:)

Filmkväll!

Haft en bra kväll?:)
Jag har hunnit titta på 2 filmer - Burlesque och Mean Girls 2 :) Båda var braa!
Nu måste jag börja fundera på att gå i säng, har knappt någon röst kvar haha.
Vi hörs imorgon! Puss,




bilder från google.

Ny header - igen!

Haha, nu har jag bytt header igen! Klicka på F5 om du inte ser den;) Puss,

Tisdag!

Åkte till skolan idag, även fast jag mår ungefär lika dåligt som igår.. Hade nämligen praktiskt prov i HK som jag inte ville missa.
Och nu har jag fått hosta också:/ Förut var det mest ont i halsen och så, men nu hostas det hela tiden känns det som! Får se om jag orkar skolan imorgon.
Haha, känns ju lite värdelöst att bli sjuk när vi ändå har lov nästa vecka.. Men på lovet vill man väl göra annat än att vara inne hela dagarna! (eller?;)
Vi hörs! Puss,


känns som att det äntligen börjar bli vår igen!

RSS 2.0