Ny mobil :)

Kunde inte blogga igår, för det gick inte att logga in. Men tur att jag hann blogga idag ialafall :P
Igår kväll hade jag fest men kompisarna. Det var kul. Vi såg på New Moon, åt middag, fikade och pratade. Fick jättefina grejer. Tack<3 Det var bland annat en parfym, presentkort på H&M, Gina och Kicks, ett ljus, hörlurar, spargris, örhängen, ansiktsmask och läppbalsam. Lägger in bild senare.
Idag hade jag några från släkten här på besök (fast de flesta var hemma med magsjuka :S). Kusinerna kom hit på morgonen/dagen och sen kom Jonas och Jonna hit (och Elvis). Fick tröja, choklad, Best-Friends halsband (av min kusin), presentkort på KappAhl, bad-tvålar, sockerskål, pengar. Fick också några förtidiga presenter av familjen. En ny mobil (!!), en tröja (med bild på Tove), vattenflaska, sminkborttagningsmedel och scrapbooking-grejer. Blev jätteglad över allting, men mest över mobilen :) Bild kommer där nere. Det är en LG bl20 :)
Nu håller jag på att göra engelska läxan. Vill ju inte sitta med läxor på födelsedagen ;)
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


29/1

Nu har vi bakat det mesta och sett på Let´s Dance.
Imorgon blir det att baka klart det sista och städa. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tove-bilden klar!

Hann tyvärr inte blogga igår. När vi kom hem från badet hann jag bara göra mig iordning, och sen kom mamma och hämtade mig. Vi åkte och handlade, och när hon skjutsade hem mig skulle jag packa det jag skulle ha med mig till henne. När jag var klar med det så for vi (jag, pappa och killarna) till Tarja och Minna. Där hade vi kalas för mig och Minna. God mat, gott fika och bra presenter :) Fick fotvikter (måste ha för att träna mina knän), tröja med några autografer på (innebandyspelares), duschtvål, godis, tröja och ett gulligt halsband som Minna hade gjort. Är jätteglad över allt.
Idag hade vi matteprov. Det gick bra.
På elevens val gjorde jag klart bilden på Tove. Lägger upp den lite längre ner. Säg gärna vad ni tycker! :) Jag blev iallafall jättenöjd.
Ikväll ska vi baka till min födelsedag och se på Let´s Dance.
Nu ska jag gå och äta. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tove :) Första gången jag ritar av en människa, så det kanske inte är den bästa ;)


Cactus

Hade kemi-prov idag. Det gick bra :) Eller, jag har ju inte fått veta resultatet, men jag tror att det gick bra ;)
På svenskan lånade vi en bok (hela klassen ska läsa samma), och började läsa. Skolan kommer typ att få pengar om 3 veckor (vet inte hur mycket, beror på hur mycket vi läser). Pengarna går till de drabbade i Haiti.
På syslöjden fortsatte vi med våra kuddfodral. Sydde kanterna. Nästa gång ska vi typ trycka på dom.
Robins klass fick sluta 10 i ett idag!! Och så börjar de klockan tio imorgon! Himla fusk! Själv så slutade man kvart över tre, och börjar vanlig tid imorgon. Fast vi har inte en så jobbig dag imorgon. Först NO, sen bild, och sen åker vi till badet när vi ätit lunch. Vi simmar i 2 timmar, och sen får vi sluta när vi kommer hem (fast det blir typ bara en halvtimma tidigare än vanligt).
Ikväll blir det att träna innebandy, och göra SO läxan. Vi ska typ ta reda på fakta om Umeå kommun.
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Muumi

Sitter och lyssnar på musik. Laddade nyss in massa låtar på min mp4. Haha, det tog ett tag. Först när jag kopplade in den i datorn kom det varning för virus. Så pappa fixade det och vi startade om datorn. Sen blev det typ varning för virus så fort man gjorde något. Till slut funkade det iallafall.
Måste plugga till provet imorgon. Det kommer bara att vara 8 frågor på provet, så det blir nog inte så svårt. Men jag måste nog ändå träna lite ;)
Pratade just med mamma. Vi ska fara och handla på torsdag efter skolan. Och kanske hyra film som vi ska se på lördag.
Men nu ska jag bara kolla lite, sen göra SO-läxan och sen ska jag stänga av datorn. Känns som att jag spenderar alldeles för mycket tid här. Hare bra<3

Kram/ Rebecca



Skolavslutning -09


Jump

Idag fyller Kornelia 14! Grattisgrattis! :)

Blev lite ledsen idag (vill inte säga varför), men som vanligt fick Sandra mig på bra humör igen. Du betyder otroligt mycket, gmn!<3
På idrotten tränade vi handboll (pass, skott). Det var ganska kul. Har inte varit med när vi har haft handboll förut. I 5an hade jag spräckt tummnageln, och i 6an hade jag stukat foten. Men passet gick jättefort :)
På NOn skulle vi plugga till provet imorgon, men det gick inte så bra. Alla pratade (läraren också), hehe.
Har inte så intressanta kläder på mig idag (sörfors-dressen), så jag orkar inte lägga in en bild på det.
Nu ska jag kolla facebook. Hare bra<3


Kram/ Rebecca


Photographs

Sitter och gör inget speciellt. Chattar med Saimek. Kul, va? :]
Tänkte ta ett kort på dagens klädsel, men batterierna till kameran laddar, så det får bli om en stund. Sätter in en gammal bild så länge, så blir inte inlägget lika tråkigt.
Haha, det blir bara träning en (kanske 2 gånger) den här veckan. På onsdag (innebandy) och kanske på söndag (fotboll). På torsdag kan jag inte vara med på träningen, för vi ska typ ha "kalas", eller vad man ska säga. Jag far till mamma på fredag, och är där på min födelsedag, så.. Men det blir väl kul :)
Längtar sjukt mycket tills på lördag! Ska ha födelsedagsfest med bästavännerna :)<3 Det är tänkt att vi ska se på New Moon, men om vi inte kan fixa den tills dess, så får det väl bli nån annan film. Temat är Twilight, så det måste väl vara något som handlar om vampyrer? Har nån något förslag? :)
Hare bra<3

Kram/ Rebecca








Haha, bilder från ett disco för ett tag sen.


Like you...

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Har bara hunnit äta ett äpple sen dess.
Vi hade svenska prov idag. Det gick bra, var inte svårt alls (substantiv). Kan inte ordklasserna, men man börjar ju lära sig ;)
Haha, på engelskan satt jag och Lillan och skrattade typ hela tiden. Och sen kom Helena (läraren) fram till mig och ba "vad är det med dig idag?", nytt skrattanfall. Sjukt roligt iallafall :]
På SOn fick vi en till läxa (!!). Seriöst, alltså.. Staffan ba "men ni kan ju göra den på onsdag kväll?" Och vi ba "men vi har ju spanska och matte att plugga då också!".
Ikväll kanske jag far till teorin. Ifall jag hittar, vill säga :] Vet bara området, men inte exakt vars.
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Hot'n'cold

Ska gå och se klart filmen nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Gammal bild - från födelsedagen 09


Aktiv?

Började se på Grease, men jag orkade inte se hela. Får se om jag ser klart den ikväll.
Jag och Robin fick göra mat själv. Det blev makaroner och korv. Hehe, inte det svåraste.
Det känns som att jag har varit aktiv här idag, eller? :] Kanske inte skrivit de mest nödvändiga inläggen, men nånting har jag ju skrivit iallafall :)
Nu ska jag kolla facebook. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Gammal bild. Ful jag, fin Elena<3


Nu - film

Har inte sett någon film, utan fördrivit tiden med att se klipp från Robinson Karibien. Kanske inte det roligaste, menmen.
Nu ska jag däremot gå och se film. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Dags att äta något

Nu har jag pluggat lite och pratat med mamma i telefon. Ska plugga mer sen ikväll.
Är ensam hemma. Skönt. Ska äta lite mellis (äpple) och kanske se en film.
Bjuder på en bild på mig. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Har den på Facebook också


Svenska

Nu har jag dammsugat mitt rum och hallen utanför.
Måste plugga svenska, har prov imorgon. Men det är inte jättesvårt. Substantiv.
Pappa försökte få igång min webcam, men den funkar inte. Ska se om det finns nån installeringsskiva hos mamma.
Nä, nu måste jag gå. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Grattis Hanna

Idag fyller ju Hanna år!
Grattis grattis gmn!
(Vet att jag redan grattat dig asmycket, men ändå :))

Födelsedagsbarnet :)<3


Outfits

Haha, jag glömde att jag skulle lägga in dagens + gårdagens outfits :] Men här kommer de iallafall.

Kram/ Rebecca

Gårdagens:

Rött linne - Jim & Jill

Rutig skjorta

Jeansleggins - KappAhl

Dagens:

Svart linne - Gina Tricot

Scarf

Mysbyxor - Sörfors IF


JAG <3 FOTBOLL

Kom hem från träningen för drygt en timma sen. Har duschat och plockat upp lite från golvet. Måste verkligen dammsuga här idag!
Träningen var kul. Fast jag saknade min innebandyklubba :] Man har ju blivit så van att använda armarna, och så helt plötsligt ska man använda fötterna mer. Det tar ett tag innan man vänjer sig. Men det var iallafall sjukt kul att träffa alla och spela :) Vi får se om jag far på nästa träning - jag fyller ju år dagen efter, så vi kanske har främmande.
Efter träningen åkte jag och pappa till Media Markt och kollade på hörlurar som jag önskar mig (röda KOSS). Får väl se om jag får dom ;)
Jag sitter vid min egen dator idag! Har typ inte orkat starta den på jättelänge, men idag kände jag bara för det :)
Skriver mer sen. Nu ska jag städa. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tagga fotboll + Piteå

Ska snart se på Robinson :)

Matchen imorse gick ganska bra, det blev 2-2 (mot Holmsund). Fick ont i knäet, men annars var det okej ;)
Imorgon bitti har vi fotbollsträning. Taggatagga! :D Har saknat att spela fotboll i vinter, och nu blir det att träna tills vi far till Piteå.
Svenska läxförhör/prov på måndag, eng-läxa tills tisdag, kemi prov på onsdag, spanska läxa tills torsdag och matte prov på fredag.. Ganska mycket att plugga in?
Tänkte lägga in en bild på min klädsel, men ni får se den imorgon istället :]
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tove är snart klar (a)

Sitter hemma hos pappa med brodern (den lilla).
Jag har asmycket träningsvärk i magen sen fysen igår. Så jag kan typ inte spänna magen :]
Vi hade läxförhör på SOn idag. Det gick rätt så bra. Var typ 3-4 frågor jag inte kunde svara på, men dom skulle bänkkompisen berätta svaret på (om den kunde), annars skulle man kolla i boken. Jag och Rasmus blev klara först, och han skulle göra geografiprovet, så jag fick vara hjälplärare :] Haha, jag hjälpte bara Monika (a)
På elevens val fortsatte jag att rita på min Tove-bild. Har bara håret kvar :) Det börjar synas vad det kommer att bli (även fast inte jag är nöjd än, menmen). Förhoppningsvis blir jag klar med den nästa gång, så då tar jag väl en bild på den och lägger in här :) Hoppas att ni kommer tycka om den ;)
Imorgon blir det innebandymatch, och på söndag börjar fotbollen igen :D Tagga!
Ikväll ska jag väl se på Let´s Dance. Vad ska ni göra i helgen, då? :)
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Träning

Hejhej alla fina läsare!
Det här blir ett kort inlägg. Ska på träning alldeles strax.
Hinner nog inte blogga mer sen efter träningen heller, ska se på Made In Sweden, packa (det jag ska ha med till pappa) och göra läxa.
Nu måste jag gå och göra mig iordning. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Apologize

Nu kommer väl Lars-Erik och Rasmus hem snart, antar jag. Så det är nog dags att börja läsa i so-boken nu ;) Har inte orkat göra det än. Blir nog ingen mer uppdatering ikväll. Hare bra, så hörs vi imorgon<3

Kram/ Rebecca


En läxa klar

Nu har jag varit inne på Glosboken.se och gjort spanskaläxan. Kan alla ord nu :)
Sitter och lyssnar på Rix FM. Ska läsa lite i SO boken (läxan), och sen ska jag väl se på tv eller nåt.
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Måååååånga läxor

Tack för de fina kommentarerna jag fick till inlägget jag skrev igår! :) Ska ha hiss/diss nån gång snart ;)

På slöjden idag var inte Christina (läraren) där, så Mats skulle ha oss. Det blev inte mycket gjort det passet ;) Vi skissade typ upp vad vi ska trycka på våra örngott, och lyssnade på musik.
Det har varit en ganska lugn dag annars, inte hänt något speciellt.
Nu ska mamma, Robin och Rasmus fara till stan. Robin ska fara och besöka Minerva, och Rasmus ska ta andra sprutan mot svinis. Rasmus kommer tillbaka (med Larse) vid sju-tiden, så jag blir själv hemma i 2 timmar. Ska försöka plugga lite. Måste göra spanskan tills imorgon, SOn tills på fredag, svenska tills på måndag och så matte och kemi. Plus att vi har engelska läxa tills på tisdag, och att vi får en ny spanskaläxa imorgon. Blir svårt att få allt att fastna..
Imorgon har vi skidor på gympan igen. Vi ska åka friåkning (heter kanske något annat, men jag kommer inte på det just nu). Igår åkte vi klassiskt.
Sen blir det ju också träning i 2 timmar imorgon :D Roligt! Fast sen dröjer det ända tills helgen innan det blir mer motion (match på lördag och fotbollsträning på söndag).
Nu ska jag gå och plugga. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Dagens outfit:
Scarf
Svart linne - Gina Tricot
Svart kofta - Gina Tricot
Jeansleggins - KappAhl
Örhängen - Ur & Penn


Bildbomb

Nu har jag dammsugat i mitt rum och sitter vid datorn i gästrummet (vilket innebär att det kommer bilder nu). Kom på att jag inte har lagt in bilder på mina julklappar, så jag lägger in bilder på några (inte så många).
Larse har kommit nu, så jag ska bara lägga in bilderna och sen går jag väl till köket och är lite social.
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Gardinerna


Dagens outfit:
Sörfors IF tröja
Svart linne - Gina Tricot
Svarta tights - KappAhl


Julklapp: fotboll + bollpump


Julklapp: fotoramar (ej mina foton i)


Julklapp: böcker


Julklapp: kalender, årets snyggaste killar


Julklapp: premuration på SOLO


Måste få något gjort

Nu har jag suttit här ett tag, så jag ska nog ta och dammsuga rummet, så att det blir gjort. Ska även ta kort på gardinerna och lägga in via den andra datorn. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Meet me halfway

Igår for jag till nolia och sprang. Vi var inte så jättemånga där, men några iallafall. Jag börjar bli förkyld (har ont i halsen), så jag sprang bara 15 varv (3km). Sen satt jag och vilade, och väntade på Linda.
Gick och lade mig i tid igår också, börjar bli duktig :)
Idag på idrotten åkte vi skidor. Eller först hade vi genomgång i typ en halvtimma, och sen skulle vi åka minst två varv på en halvtimma. När jag, Elena och Lina åkt ett varv var klockan typ tio i ett (gympan slutade klockan ett), och vi sa till Johan ba "vi kommer inte att hinna åka ett till varv på 10 minuter! Kan inte vi bara åka ett halvt istället?". Han ba "Nej, ni måste åka två varv." Så då började vi åka på det andra varvet, och när vi kom till stolpe 40, så träffade vi på Johan igen (om ni inte har förstått det, så är Johan vår gympalärare). Vi sa att klockan var prick. Han tog fram sin mobil och kollade vad klockan var. Han såg att klockan faktiskt var ett, så han ba "oj, jag visste inte att klockan var så mycket! Nu måste ni skynda er tillbaka!". Så vi fick ta en genväg tillbaka till gångbanan, och kom bara en kvart för sent (det var många som gjorde det, menmen). Som tur var så hade Johan ringt till läraren vi skulle ha på passet efter och förklarat varför vi kom sent.
Annars tror jag inte att det har hänt så mycket idag.
Mamma och Robin är på Dragonen och kollar (Robin måste ju välja gymnasium snart), så jag och Rasmus är ensamma hemma. Larse kommer runt klockan sju, och mamma och Robin kommer vid åtta-nio tiden. Så det blir inte så länge vi är ensamma hemma. Fast det är ganska skönt att vara hemma själv (Rasmus sitter bara vid datorn). Ska nog städa klart mitt rum ikväll, och kanske börjar träna spanska-glosorna. Så duktig som jag är, så glömde jag alla andra läxor på skolan. Eller.. Glömde och glömde, jag fick inte plats med dom i väskan (den var full av gympakläder). Hade tänkt ha en läxkväll ikväll, men nu blir det imorgon istället. Skippar att fara och se på inebandymatch med laget.
Haha, jag har skrivit ganska långt, men jag har inte så mycket annat att göra för tillfället, så jag kan ju passa på när jag har tid ;)
Förresten, tycker ni att jag ska sluta blogga? Tacksam för svar. Det verkar ju inte vara så många som tycker att bloggen är intressant, så jag funderar på att lägga ner det. Men säg gärna vad ni tycker! Om det är många som vill att jag ska ha kvar den och fortsätta att blogga, så gör jag väl det. Annars får vi se hur länge till jag orkar hålla på.
Skriv också gärna förslag om hur jag kan förbättra bloggen. Jag vet att jag måste lägga in fler bilder, men jag har som sagt inga bilder på den här datorn.
Nu ska jag sluta skriva, så att ni inte blir alltför uttråkade. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tråkig?

Igår kväll gick jag och la mig i tid, så jag fick åtta timmars sömn :) Var inte så trött idag.
Nästa vecka ska vi ha 3 prov/läxförhör. Jobbigt! Plus att vi säkert kommer att få mer läxa.
Vet inte om det har hänt något speciellt idag.. Tror inte det.
Ikväll blir det att fara och springa. Antingen på nolia eller så bara här hemma. Vi får se.
Min blogg har varit lite tråkig på senaste tiden, inga bilder. Men jag har tyvärr inga på den här datorn (Larses bärbara), så ni får stå ut tills jag orkar sätta mig vid den stationära igen. Blir troligtvis innan jag fyller år (om 2 veckor :D), och då ska jag också lägga in en bild på mina gardiner (a)
Nu ska jag gå och äta. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Hejdå, granen

Har varit med Malin en stund, men det blev inte så länge för hon ska fara och träna.
Jag och mamma ska ta ner granen nu. Sen måste jag göra läxorna.
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tidig morgon

Fick lov att kliva upp klockan sju imorse, var sjukt trött då. Åt frukost och sen så åkte jag till matchen. Vi spelade jättebra, men förlorade i slutändan med 5-4.
Nu ska jag äta lunch och göra mig iordning, sen ska jag gå ner till Malin. Får se vad vi hittar på för kul.
Sen ikväll blir det väl att städa klart i rummet.
Nu ska jag äta. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Hos Larse

Sitter hos Larse nu. Har varit på stan sen ca tio imorse. Köpte bland annat gardiner till mitt rum, kläder och smycken. Jag köpte även annat, men jag kommer inte ihåg allt ;)
Ikväll måste jag ta bort julpyntet från mitt rum. Har inte hunnit med mitt rum än, men med typ alla andra rum i huset (a). Ska också se på Robinson. Vad ska ni göra i helgen, då? :)
Imorgon blir det tidig match. Samling på Musköten kvart över åtta på morgonen. Vi brukar inte vara bra när det är morgonmatch, så det är bara att tagga igång och försöka vinna imorgon!
Näe, nu kommer jag inte på något mer att skriva. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Fredag

Hann inte skriva igår (fast det kanske ni märkte).
På elevens val (har bild) så skrev jag ut en bild på Tove, förstorade den och ritade av (a) Den är inte klar än, men grunderna är iallafall färdiga.
Sitter hos pappa. Mamma är på ett möte på V-gård, så hon ska hämta mig och Robin sen.
Ikväll blir det att se på Let´s Dance och kanske gå till kusinerna. Vi får väl se om det händer nåt mer kul :)
Nu ska jag kolla in andra bloggar ;) Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Kort

Ska fara på träning om en stund. Sen blir det bushen. Skriver mer (om jag hinner) när jag är hemma igen.
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Klagigt?

Är hos pappa nu. Gör inget speciellt. Ikväll är det träning:) Längtar!
På skolan vet jag inte om det hände något märkvärdigt.. Bytte slöjd, så nu har jag sy :/ Inge kul. Allt gick typ dåligt för mig där idag.. Vi skulle sy raksöm, sicksack och dekorationssöm på en tygbit. Min tråd gick av hela tiden så jag hann bara göra raksöm och sicksack.. Menmen, tur att det bara är slöjd en gång i veckan ^^
Fick dra med mig 2 par skridskor + hjälm i bussen imorse. Vi ska ju som sagt ha det på idrotten imorgon, och skridskorna var hos mamma (och vi är hos pappa), så jag fick ta med mina och Robins. Han kunde då lika bra ha kommit och hämtat sina själv, tycker jag.
Men nu ska jag sluta klaga, och därmed sluta skriva ;) Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Min dag..

Kom hem från skolan för en timma sen (runt tre). Är hos mamma. Åker till pappa imorgon igen, och sen hit igen på torsdag. Krångligt, eller?
Är ensam hemma nu. Mamma är på jobbet (men kommer typ när som helst nu) och Rasmus är hos kompis.
På gympan idag hade vi prat i klassrummet. Vi fick veta planeringen fram till sportlovet, när vi ska fara och bada och så fick vi bestämma vad vi ska göra nästa friluftsdag. Man fick välja mellan att åka till Agnäs, fara till Leo´s eller att vara på Nolia-området och sporta. Jag och "gänget" ska fara till Leo´s (dock inte alla, nån/några ska till Agnäs). Haha, jag har varit där varenda friluftsdag sedan jag började på Västangård. Har alltid lika kul (a).
På gympan på torsdag blir det att åka skridskor. Hehe, hoppas att jag inte failar..
Imorgon är det innebandyträning igen! :D Är taggad till tusen på att spela innebandy nu för tiden.
Har även skrivit klart min önskelista idag. Skönt att bli klar i tid (?) nån gång :)
Ikväll kanske vi ska plocka bort julen här också, annars får vi väl se vad jag hittar på att göra.
Har haft ont i ryggen idag :/ Inge kul. Men det börjar iallafall att kännas lite bättre nu.
Näe, nu kommer jag inte på något mer att skriva. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Krångligt

Har inte orkat sätta på min dator idag, så därför har det inte blivit något inlägg tidigare idag. Men nu klipper pappa Peters (farbror) hår och killarna är inte hemma, så jag kom åt att sitta vid datorn i vardagsrummet nu en liten stund.
Har inte gjort mycket vettigt idag. Vaknade halv tolv, åt lunch och sen har jag sett på HSM 3 och Twilight. Så jag har bara tagit det lungt. Har även hunnit bada en stund.
Jag fyller år om 3 veckor :D Längtar!
Jag vet inte om jag ska fara till mamma imorgon, eller om jag ska göra det på fredag. Det har blivit något konstigt med när vi ska flytta (för att det var 53 veckor 2009), så vi ska egentligen fara till mamma på fredag, och det fick vi veta för typ en halvtimme sen. Ska prata med Robin och se hur han tänker göra.
Nu ska jag kolla på andras bloggar. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Godnatt

Click var ju jättebra! Varför har jag inte sett den tidigare? :]

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Click

Kom hem från Malin för en stund sen. Har hunnit äta middag och diska sen dess.
Hos Malin spelade vi Umeå spelet (brädspel), vi spelade Singstar, såg på skidor på tv, gick ut en stund m.m. Det var skoj. Haha, vi träffas ju nästan varenda dag när vi är i Överboda, menmen..

Ikväll ska jag nog se på Click. Den går kl 21 på 3an. Har aldrig sett den, men många som har sett den tyckte att den var bra.
Skönt att vi är lediga imorgon också! Känner mig verkligen inte peppad på att vakna så tidigt på morgonen och gå till skolan igen. Är typ trött hela tiden, känns det som.

Näe, nu ska jag gå och vara lite social med resten av familjen. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Vaken tidigt

Vaknade kvart i nio idag - av larmet på mobilen då, förstås. Om lite mindre än en timma ska jag gå till bussen. Men jag är klar i övrigt, så jag passade på att gå in på datorn en stund.

Igår vann vi matchen mot Sävar med 2-1. Spelet gick segt, men vi gick in på närkamperna.

Jag vet inte när jag kommer hem från Malin. Så det kanske bara blir ett till inlägg ikväll, men vi får väl se.

Nu ska jag kolla på andra bloggar. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Ge järnet nu!

Ska strax dra till Musköten. Tagga nu, tjejer! Jag är iallafall jättepeppad! :) Vill verkligen vinna den här matchen! :)

Kram/ Rebecca


Tråkigt..

Nu har jag suttit och gjort ingenting ett tag. Väntar på att Robin ska äta klart. och sen ska vi gå till matbiten en sväng. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tagga match!

Vaknade runt elva imorse. Haha, imorgon ska jag åka med bussen som går fem i elva, så då blir det att kliva upp tidigt (a)
Har hunnit äta lunch och plockat bort julpyntet. Jag vet att vi är lite tidigt ute, men vi är inte här på onsdag.
Tror inte att jag ska göra något speciellt idag, förutom matchen, då. Hoppas vi vinner! :D
Inatt satt jag uppe länge, och höll på med en massa saker på facebook.
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig (a)

Kram/ Rebecca


Avatar var verkligen bra! :D

Kom hem från bion för en liten stund sedan. Filmen var jättebra! Rekomenderar den verkligen! :)
Jag missade Let´s Dance, men jag ska se det på tv4play.
Jag ska försöka få min webcam att fungera i helgen. Den funkade typ inte på mammas dator, så jag tog hit den.
Imorgon ska jag tagga inför matchen. Ska försöka att inte äta allt för mycket godis, haha.
På söndag ska jag fara med buss till vasaplan, där Malin och hennes pappa ska hämta upp mig. Får se hur länge jag blir där (a)
Nu ska jag gå och se vad killarna kollar på (typ nån film på tv). Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tagga Avatar

Nu ska vi fara. Tagga Avatar! :D

Kram/ Rebecca


blogglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1423413/beeccahs?claim=3thu5ugyg9n">Följ min blogg med bloglovin</a>

Avatar

Nu är jag klar :)

Jag längtar så sjukt mycket tills ikväll, då det blir Avatar! Vi ska fara och äta middag hos Tarja före. Vi far typ när pappa kommer hem, antar jag. Och det är inte så länge kvar tills dess, så jag ska göra mig i ordning strax.
Nu ska jag checka de andra sidorna. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Städdag

Vaknade halv ett idag.. Hade tänkt att vakna runt elva :] Klev upp och åt frukost/lunch. Igår kväll sa pappa åt mig att vi skulle dammsuga hela lägenheten medans han var på jobbet, så jag satte igång med det. Mycket mer har inte hänt, ännu.
Nu måste jag gå och fortsätta. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Vill spela innebandy

Har inte hunnit skriva nåt idag, sorry. Hade fullt upp med att packa allt jag skulle ha hit (till pappa) och att städa. Sen ca klockan halv fem åkte vi hit. Så jag har inte hunnit göra mycket annat än det hemma hos mamma idag. När jag kom hit så åt vi middag, och sen har jag hunnit duscha också.

Imorgon kväll ska vi (jag, pappa, Robin, Rasmus, Tarja och Minna) fara och se Avatar på bio. Hoppas att den är bra :)

På lördag har vi match. Det kändes askonstigt att inte spela innebandy idag, så jag längtar :]

Ska också försöka att hinna vara med Malin i veckan, men annars blir det ju nästa vecka, när båda är tillbaka i ö-boda igen.

Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. (Eller.. jag har vart hemma ett tag, men orkade inte sätta på datorn)
När jag kom hem så var killarna redan hos pappa, och mamma och Larse såg på hockey. Så jag fick vara ensam hemma tills ca klockan sju. Såg på tv och läste lite.

Cupen var kul. Vi åkte ut i kvartsfinalen (det andra laget vann med 1 straff), så vi fick spela b-slutspel. Vi vann b-finalen, så vi kom 5a av f96-lagen. Men, jag tycker att vi kämpade på bra de flesta matcherna. I helgen är det match igen.

Jag vet inte vad jag ska skriva.. Imorgon far jag till pappa. Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Shiiet vad jag längtar tills imorgon!

Kom just ut ur duschen. Rakade benen, så nu är dom leena :] Hehe..
Har sett på Robinson och på typ Olycksfågeln. Innan dess satte jag och mamma in foton i album. Håller på med sommaren 2008, så jag har en bit kvar (a)
Imorgon kanske jag skriver ett inlägg på morgonen, men jag tror inte att jag orkar mobilblogga under cupen. Menmen, man vet ju aldrig ;) Det kanske blir nåt inlägg. Vi får se.
Nu ska jag gå ner och fika lite. Sen måste jag göra mina knäövningar. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Wii

Kom just hem från Saimek. Det var kul där. Jossan var också där ;) Först såg vi på en skräckfilm där de pratade thailändska, så jag och Jossan ba vaaa? :] Och sen spelade vi Just Dance och Band Hero. Det var skojj :D

Ikväll blir det att packa klart till cupen och att se Robinson. Ska nog också cykla lite (på en sån där träningscykel).

Jag kanske inte hinner skriva mer ikväll eller imorgon, men ni vet ju iallafall varför. Lovar att skriva när jag kommer hem. Nu ska jag gå. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


2010

Vaknade strax efter 12 idag, och då var jag fortfarande trött.
Hoppas att alla hade en bra nyårsafton igår :) Det hade iallafall jag.

Nu håller jag på att städa lite i rummet. Har lagt in foton i album tidigare idag.
Om en stund kommer Malin, och vi får väl se vad vi hittar på då.
Imorgon ska jag fara till Saimek och hälsa på i nya huset :P

Jag har inte gratis internet på mobilen längre, men vi får se om jag ändå skriver nåt inlägg under cupen, annars vet ni ju varför jag inte skriver.

Nu ska jag gå och fortsätta städa. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


RSS 2.0