Sunday

Vaknade vid tio imorse. Klev upp och åt frukost, toast - gottgott!
När jag ätit klart skulle jag plocka ur diskmaskinen. Det gick rätt fort.
Sen satte jag mig vid datorn. Så det har inte hänt mycket idag, precis.
Ska fara på match om ett tag. Taggar som bara den! :)
Och imorgon är det skola igen. Har inte träffat Max i helgen, så jag vill ju dit ;)
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Melodifestivalen 27/2

Har just sett på Melodifestivalen. Anna Bergendahl och Peter Jöback gick till final, Pernilla Wahlgren och Neo gick till andra chansen. Personligen tyckte jag att Anna och Sibel var bäst.
Vet inte vad jag ska göra nu. Får se om jag hittar på något, eller bara lägger mig och läser en stund.
Imorgon har vi match. Mot Sandåkern f95, klockan 15:00 på Vildmannahallen. Nu tar vi det här, tjejer! :)
Ska gå nu. Hare bäst<3

Kram/ Rebecca


Skype

Håller på att ladda ner Skype nu :)
Ikväll blir det att se på Melodifestivalen. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Lördag

Vaknade vid nio-tiden imorse. Åt frukost och fixade mig, sen gick jag ner till kusinerna. Vi var ute en stund, sen skulle de gå in och äta. Jag såg på tv under tiden. När de var klara såg jag och Malin på curling. Det var kul. Gick hem strax efter tolv. Åt lite lunch, och städade mitt rum lite. Sen for vi på affären och köpte godis, och i samma vända åkte vi till Sörfors och hämtade Rasmus som varit på kalas. När vi kom hem upptäckte vi att det läckte in genom taket. Ut igen och upp på taket för att skotta snö. När det var klart och det inte droppade vatten längre kom Robin och mamma in (jag gick in tidigare). Vi fikade. Jag och mamma började laga maten. Det står i ugnen nu. Snart kommer kusinerna (bara de små + föräldrarna) hit och äter middag.
Så dagen har gått ganska fort. Tror att jag ska skaffa Skype ikväll. Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


S.W.E.E.T

Idag på skolan tror jag inte att det hände något speciellt. Målade "färgcirkeln" på elevens val.
Efter skolan tog jag bussen till Överboda, och sen gick jag hem och fann en ny SOLO tidning på bordet :) Gick upp på rummet med den och började läsa. Efter en stund gick jag ner igen, kände mig hungrig. Tog en frukt och sa till mamma att vi skulle börja göra mat. Vi gick ner och handlade grönsaker, sen hem igen och gjorde tacos. Efter maten kom Malin hit, och vi satt först på mitt rum en stund, sen gick vi till datorn och (med hjälp av Robin) spelade in två låtar. Alltså vi sjöng. Viva la vida och My life would suck without you. Vi har ett "band", och vi har bestämt några låtar som vi ska kunna tills i sommar, och i sommar ska vi spela upp för våra familjer och släkten. Kul! :) Det låter faktiskt inte alltför dåligt ;) När vi gjort det gick vi in på mitt rum ett tag och sen for Malin hem. Jag såg när Molly Sandén dansade (i Let´s Dance) och sen gick jag ner.
Alltså har det inte hänt något speciellt idag ;) Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Filmblogg? Svara!

Fick tillbaka spanska provet idag. Det var jättebra resultat! :) Fick bara grönt och blått (nått förväntningarna, över förväntningarna). Så det är ju iallafall bra.
På no-labbet höll vi på med elektricitet experiment. Det var inte så svårt. Man skulle typ se hur saker var kopplade på en bild, och sen göra likadant och mäta av voltmetern.
På bilden har vi ritat rum ett tag. Jag blev klar med mitt idag, och det såg väl bra ut.
På idrotten hade vi vikarie. Hon var jättesträng. Och sen på slutet av passet tvingade hon oss att stretcha på jättekonstiga sätt.
Efter skolan såg jag på tv en liten stund. Sen värmde jag maten, rester från igår. När jag ätit såg jag på tv en stund till, och sen bytte jag om och gick till träningen. Efter en timme (vi har en timma fys efter också) började pappa känna sig sjuk och skulle gå hem. Jag följde med. Hade ont i knäna.
När jag kom hem åt jag hamburgare. Hehe, jag brukar inte äta två middagar vanligtsvis, men jag var hungrig idag ;)
När jag ätit diskade jag och duschade. Och nu sitter jag ju här :) Fast jag ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca

PS! Funderar på att skaffa en "filmblogg". Alltså där jag kommenterar filmer jag sett. Vad tycker ni? :)


Date star

Hann inte skriva igår. Så jag skriver om gårdagen nu istället.
På skolan tror jag inte att det hände något speciellt. Bara en vanlig dag. Eller?
Efter skolan följde Max med mig hem. Men efter typ tio minuter var han tvungen att gå. Han skulle på hälsokontroll. Men han fick iallafall se hur jag bor när jag är hos pappa. Jag följde han en bit, och när jag kom hem igen frös jag som bara den! Det var ju typ 30- här igår. Brrr!
När jag hade kommit hem då, så bestämde jag mig för att ta ett varmt bad. Det var skönt att få "tina upp". När jag var klar såg jag på tv en stund. Sen blev det mat. Efter maten såg jag på tv igen, och pluggade spanska. Jag var sjuk när det var prov förra veckan, så jag skulle göra det senare. Fick in all spanska i skallen. Såg på House. Det var typ helt sjukt. Gick och lade mig sen. Var sjukt trött.

Idag gjorde jag spanska provet. Det var inte så svårt, men det tog ändå hela passet. Elena hade också varit sjuk när provet var, så jag var iallafall inte ensam om att göra det.
På matten gick vi till 8A och frågade dom en sak. Vi håller på med en undersökning på matten. Vi har (i grupper) valt en fråga som vi ska ställa till de flesta klasserna på högstadiet. Sen ska vi sammanställa resultatet i nån slags tabell. När vi varit där skulle vi sammanställa resultatet. Men vi hann inte klart, så vi får fortsätta nästa gång.
På slöjden var det ganska chill. Vår ordinarie lärare var inte där, så en annan lärare (Mats) fick vara där med oss. Han har varit vår "syslöjdslärare" förr också. Jag sydde ihop mitt örngott, så det är klart. När jag var klar med det var det 45 minuter kvar av passet, så jag satt och tänkte på vad jag ska göra nästa gång. Tror att jag ska sticka en svart halsduk.
På svenskan var det en tjej från Tobaksfri Duo som var där. Vi hade det i 6an också, men hon sa andra saker än då. Så vi gjorde inget på svenskan heller. Eller, ja, inget annat än att lyssna på henne och göra några övningar.
Kom hem för knappt en timme sen. Åt flingor och mjölk. Har också rensat Pollys låda. Inte det roligaste, menmen, det måste ju göras. Har även bytt om till träningskläder. Träningen börjar först vid sex-tiden, men jag ville bara få det bortgjort.

Oj, det blev ganska mycket text idag. Hihi. Skulle ha lagt upp bilder på dagens outfit, men jag kom just på att jag har ju bytt kläder, så. Hade iallafall på mig en grå/svart randig tröja från Gina Tricot, ett linne från samma ställe och svarta tights.
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


(Dalsjö)
Vill ha sommar!


Bilder

Har suttit här ett tag nu, tror jag ska se på tv eller nåt istället.
Förra gången glömde jag berätta en sak. Inatt hade min mobil stängt av sig (den gör så ibland, måste typ lämna in den), så väckarklockan ringde inte. Robin kom och väckte mig 10 i 8, så jag fick stressa som bara den. Kom ändå inte alltför sent, typ 2 minuter bara.
Jag har brist på låtar att lyssna på, säg gärna vad du lyssnar på! :)
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca














<3


Tejprullen :]

Jag och Sandra hade jättekul på svenskan idag :) Vi har 70 minuter svenska på måndagar, så man blir lätt trött när vi bara ska läsa. Sandra hittade en tejprulle (eller hon kanske fick den för att hon skulle laga sin bok). Hon blåste på den, så att den rullade över till min bänk och ba "ooh, titta tåget! Vad duktig du är lilla gubben!". Hihi, och sen puttade jag tillbaka den, och den svängde. Sandra ba "åh, såg du vilken u-sväng?". Haha, man har alltid roligt med dig, gmn<3
När jag kom hem från skolan fikade jag, och sen skulle jag gå till teorin. Där var dörren låst, och efter nån minut kom några andra från laget också dit. Sen (när teorin skulle ha börjat) ringde Lisa till Viccan, som sa att hon inte kunde komma för att hon hade så mycket skolarbete. Nån minut efter fick vi sms från Eva att teorin var inställd. Så vi hade stått och frusit i onödan. Hade ingen känsel i händerna när jag kom hem ;)
Ska kanske plugga lite spanska ikväll, och måste dammsuga rummet.
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Vinst

Vi vann matchen mot Ersbodas f-95 med 3-1 :) Sjukt skönt att få vinna ibland också ;) Kanske inte min bästa match, men jag får väl skylla på att jag är förkyld och hängig.
När jag kom hem från matchen tog jag ett bad. Det var skönt. Efter det åt jag lunch, och nu sitter jag här ;)
Ska läsa en stund tror jag. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Gårdagen

Hann inte blogga igår, sorry.
När jag vaknade (vid halv tio) åt jag först frukost och sen såg vi på OS en stund. Efter det åkte jag, pappa, Rasmus, Minna och Tarja på Media Markt, ÖoB och sen hem till Tarja. När vi hade varit där en liten stund for vi till stan. Gick först med pappa och Rasmus en stund, och sen när de skulle fika kom Malin, så då gick jag med henne istället. Det var kul. Köpte två nagellack (svart och knallgult). När vi var klara skulle vi gå till bussen. Vi kom lite för tidigt, så vi satt och väntade en stund. På bussen var det också kul ;) Hoppade av på Haga, och sen gick jag hem till Tarja och Minna. Såg först på Project Runway ett tag, och sen skulle jag och Minna försöka få igång Sing Star, men det gick inte så bra. Båda tv arna var konstiga, så vi spelade kort tills pappa, Rasmus och Robin kom. Då fick pappa igång spelet. Så då sjöng jag och Minna ABBA låtar tills det var dax att äta. Vi åt tacos. Gott! Efter maten sjöng de vuxna några låtar, så då var jag och Minna med hennes marsvin en stund. Sen sjöng vi igen. Slutade först när Melodifestivalen började, och såg på den istället. Tyckte att Darin och Timoteij var bäst. Efter Melodifestivalen åkte vi hem, och hemma såg jag och Rasmus på en film en stund (vet inte vad den hette, men den var på 3an iallafall). Gick och lade mig vid kvart i elva, och sov vid elva-tiden. Är förkyld, så jag är trött typ hela tiden.
Nu ska jag snart på match. Vi skulle haft 2 matcher, men igår kväll ringde typ det andra laget till pappa och sa att de inte hade fått ihop tillräckligt många spelare, så då blir inte den matchen av.
Bloggar mer sen. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Låtar


Fick bara lust att lägga in de här låtarna :)

Kram/ Rebecca


Äter äpple

Var på skolan idag. Det hände väl inget speciellt. Fick tillbaka SO provet. Det gick bra. På elevens val började jag rita på en bild på Beyoncé. Just nu ser hon ut som ett monster, men jag har ju inte kommit så långt än ;)
Igår kväll använde jag lite av ansiktsmasken jag fick av Sandra när jag fyllde år. Kanske lägger in bild sen.
I helgen vet jag inte vad som händer. Eller, jo på söndag har vi 2 matcher. Hoppas att jag får spela, trots att jag var sjuk på träningen igår. Kanske ringer Max nån dag.
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Godnatt

Ska gå och göra mig i ordning för sängen nu. Godnatt<3

Kram/ Rebecca


Fructis

Ska gå och duscha nu. Får se om det blir mer bloggande sen ;)
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Sjuk

Har tagit upp laptopen på mitt rum, så att jag kan sitta och sjunga ;)
Igår hade jag inte tid att blogga. När jag kom hem från skolan skulle jag byta om och äta, sen åkte jag och tränade. Efter träningen såg jag på OS en stund, och sen gick jag och lade mig tidigt. Hade jätteont i huvudet.
Imorse när jag vaknade hade jag ont i huvudet och i halsen, och så hade jag lite feber. Så jag stannade hemma och tog det lugnt idag. Har mest bara sett på film/ tv. Tror att jag ska fara på skolan imorgon. Och efter skolan imorgon blir det stan med Malin. :)
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Svävar på moln ;]

Var med Max och Saimek idag. Det var skojj. Vi spelade Galenpanna och pratade. När Saimek for hem satt vi typ och chattade med Max kompisar. Han for just hem.
Hade muntligt förhör på NO idag och det gick bra. Kunde det mesta.
På skidorna på idrotten ramlade jag i en backe och vred knäet. Det gjorde asont. Men nu är det bättre iallafall.
Ska gå och duscha och sen ska jag äta upp semlan som jag inte orkade äta förr idag.
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Tv-kväll

Har just ätit middag. Det blev rester från gårdagen - soppa. Det var gott.
Blev ingen löpning idag. Nolia har stängt, och jag orkade inte fara ut och springa hemma. Så jag städade klart rummet istället. Skönt att få det gjort.
Ikväll ska jag ta det lungt. Plugga lite fysik, se på Familjen Annorlunda och Spårlöst och kanske läsa en stund. Har svenska läxa att läsa 20 sidor i boken tills på onsdag, så.
Nu ska mamma fara och hämta Robin i stan. Han har varit och tränat.
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Try sleeping with a broken heart

Nu har alla andra farit till stan, så man är ensam hemma. Skönt :)
Malin kommer strax hit. Får se vad vi hittar på. Kanske blir att sjunga ;)
Vet inte vad jag ska skriva.. Måste förresten fixa en ask eller nåt att ha sakerna till Max i. Ska gå och göra det nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Alla <3 dag

Har just kommit hem från träningen. Det var kul. Stod mest i mål, fast jag spelade också ute en stund.
När jag kom hem åt jag lunch och fick en alla hjärtans dag present. Det var 2 böcker och en chokladkaka :)
Mamma och Larse har burit in en ny tv som Larse tog hit.
Nu ska jag dra. Ha en bra alla hjärtans dag!<3

Kram/ Rebecca


Melodifestivalen igen

Har just sett på Melodifestivalen. Eric Saade och Andreas Jonsson gick till final. Tyckte att Eric och Pauline skulle gå vidare dit.
Annars har dagen bestått av kalas för Jocke och skridskoåkning mest. Det har varit kul.
Imorgon bitti är det fotbollsträning. Har inte vart på den på 2 veckor, så det är kul att få träna fotboll igen ;) Taggar PSG! :)
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Let´s Dance

Såg just utröstningen av Let´s Dance. Markus åkte. Skönt att mina favoriter får hänga kvar ett tag till ;) Bara Rabih som farit av dem. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Så sjukt bra!


Ganska långt inlägg

Hade inte tid att sitta vid datorn igår, så det blev inget bloggande. Direkt efter skolan lagade jag middag och sen var det bara att byta om och fara och träna. Hade ont i knäna hela dagen, så jag orkade knappt med fysen. Sen sov jag också dåligt på grund av mina knän. Värken spred sig i hela högerbenet. Men nu känns det ialafall bättre.
Idag hade vi en annorlunda skoldag. Vi började med "morgonsamling", där vi typ lekte några lekar. Det var ganska kul, Lillan började skratta direkt hon skulle säga nåt :) Efter det såg vi på film med 9orna. Filmen var 30 min lång. När den var slut fick vi en liten rast och sen såg vi på en improvations-teater som kom till vår skola. Den var jättekul! Skrattade så man fick ont i magen :] Efter den åt vi lunch, och sen hade vi hål. Vi hade elevens val (jag gjorde ett alla <3 dag kort), och sen slutade vi.
Efter skolan skulle jag och Elena gå på stan. Men Hanna och Lina följde också med (de skulle egentligen vara med någon kompis, men den kunde inte komma). När vi skulle äta något på Donken såg vi att Saimek var på stan med Lillan och dom, så han gick också med oss. Men det var iallafall kul. :) Jag köpte en tröja, ett halsband till mig, presenter till Max (på alla <3 dag), ett par örhängen och kanske något mer.
När jag kom hem från stan åt jag middag, och sen gick jag direkt ner till Malin. Där höll dom på att städa, för min lill-kusin fyller 5 år imorgon :)
Gick hem igen, och började städa mitt rum, medans jag såg på Let´s Dance. Det var ingen som var speciellt bra på att dansa samba tycker jag.
Imorgon blir det att fira Jocke, och jag och Malin ska troligtvis också åka skridskor en stund. Kul! :)
Näe, nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Jaadu..

For och kollade på träningen. De flesta var ganska så okoncentrerade..
Det verkar inte vara något kul på tv ikväll, så jag använder väl den här kvällen till att plugga. Ska också ta en dusch.
Ska ta och läsa klart SOn nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Nästan klar

Har läst lite i SO boken. Ska snart äta. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Kläder

Har inte gått härifrån än, hehe. Har kollat på kläder som jag vill ha. Fick ju en massa presentkort, så jag kanske köper nåt till mig själv också på fredag, när jag och Elle ska på stan. Ska också köpa nåt till Max.
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Läsa eller film..

Var nyss inne och kollade på innebandy.se. Vi har "läxa" att hitta ett snyggt mål på en match tills nästa teori-träning. Men jag fattade inte hur jag skulle klicka mig fram, så jag får väl be pappa om hjälp sen.
Ska kanske se en till film nu.. Eller läsa lite SO. Kan ju läsa lite, och sen se film och efter filmen läsa resten :P Vi får väl se vad jag gör. Men jag ska iallafall gå bort från datorn, tror jag. Inte det bästa att sitta vid datorn när man har ont i huvudet..
Aja, ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Hemma

Gick hem från skolan under andra lektionen, hade jätteont i huvudet och halsen. Har ätit alvedon och halstabletter, så det känns bättre för tillfället. Har sett på "The Perfect Man", har sett den säkert tusen gånger förr, men det var ett tag sen sist. Så jag passade på medans jag hade tid. Har typ SO prov imorgon? Staffan sa att vi skulle ha det, men sen sa han att vi bara skulle läsa några sidor i boken.. Jaja, får väl ta och både läsa och träna för säkerhets skull.
Shiet att jag skulle bli dålig idag, vill ju spela innebandy! Hoppas jag mår bättre imorgon, så att jag får träna då iallafall. Då har vi ju dubbelt så lång träning ;) Menmen, vi får väl se.
Vi redovisade våra broshyrer (stava?) på SOn idag. Det gick ganska bra. Fast det var bara jag och Erik som gjorde det i våran grupp, Jonte var inte med. Vi hade glömt att skriva om att Umeå blir kulturhuvudstad 2014, så vi fick ta och skriva dit det. Men, det var väl inte så farligt.
Max var också sjuk :( Så jag fick inte träffa han något idag, hoppas han loggar in på MSN sen ;)
Igår kväll var det något fel på blogg.se? En del inlägg jag skrev kom inte fram ;s Jaja, det var väl inte så viktiga inlägg, men ändå :P
Näe, tror jag ska kolla Facebook nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Det går inte så bra

Sitter med läxan, och fattar inte dom 2 sista frågorna. Men brukar man behöva göra de blåa? Har alltid gjort dem förut, men då har dom inte varit så här svåra. Får väl be Robin om hjälp annars.
Näe, nu ska jag ta och bli klar. Hare bra<3

Kram/ Rebecca






<3


Dax för läxa

Har nyss ätit middag. De andra åt kyckling, men jag åt rester (spagetti och köttfärssås- tycker verkligen inte om kyckling!). Har även hunnit diska.
Nu måste jag göra NO läxan, och sen blir det bad och måla på ett till lager nagellack ;)
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Jag och bror


Vet inte vad jag ska ha för rubrik :]

Var med Max efter skolan idag :) Det var kul. Vi fikade, pratade och satt vid datorn. Och sen var han gullig och följde mig hem när jag skulle gå :]
Farmor och Calle var här och fikade. Dom var sjuka förra veckan, när jag fyllde år, så dom kom nu istället. Fick tavellister som jag önskat mig ;) Nice, nu kan jag fixa till min pysselhörna :)
På skolan vet jag inte om det hände något speciellt.. Åkte skridskor på gympan. Hade fritt nästan hela tiden. Åkte mest och pratade med Saimek och Max. Det var väl ganska kul. Haha, Lillan visste inte om att jag och Max är tillsammans ;] Hon ba: Men, hur kommer det sig att alla förutom jag vet om det? :)
Pappa ska väl snart ta och laga mat. Vi ska äta kyckling, så det är ju inte det godaste..
Imorgon har vi lång dag :( Och slöjd.. Tycker inte om syslöjd! Det som är bra med det är väl att Max också har det ;) Hihi, det känns som om jag tjatar om han :] Menmen.. Ni får stå ut ;)
Har också träning imorgon. Kul! :)
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Taktik

Ska dra iväg på taktik/teori nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Leo´s

Sitter på Leo´s med massor av folk.
Har inte så mycket att göra.
Hihi, Max är gullig när han spelar innebandy :]<3
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Hidden Love

Nu har jag fixat naglarna. Det blev vitt.
Ska plugga en stund, och sen blir det sängen. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Vinst

Vi vann mot 95orna med 3-2. Spelade verkligen bra! :) Det var sjukt kul att få vinna över dem.
När jag kom hem tog jag ett låångt bad, och sen gjorde jag varma mackor med ost på. Gott. Sen har jag diskat.
Ikväll ska jag plugga till engelska provet, som vi har på tisdag, och måla naglarna.
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Några låtar jag lyssnar på ;)




Mätt

Nu har jag ätit. Det var nån typ sås med taco köttfärs och salami i och pasta. Gott!
Nu ska jag byta om. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Fuskat

Har städat ganska mycket nu. Dammsugat golvet, dammtorkat bokhyllan och börjat städa skrivbordet. Tar en liten paus nu. Har också gjort mina knäövningar. Har glömt bort att göra dom i två dagar nu, så det var lika bra att få det gjort. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, och när jag har ätit ska jag bara ta det lungt och tagga inför matchen. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Städa

Ska nog ta och städa nu. Dammsugaren har stått framme sen i fredags, men jag har bara fått garderoben städad än så länge. Men det var iallafall skönt att få den urrensad. Har en stor IKEA-påse full med kläder som jag inte ska ha kvar. Känner mig duktig :] Hare bra<3

Kram/ Rebecca

Fick en tröja av Tarja. Haha, min mun ser konstig ut,
 för jag hade ätit en sån där
klubba som man blir blå på tungan av. Hihi :]


Bilder från igår

Sitter äntligen vid min egen dator, istället för den i vardagsrummet! :)
Pappa virusrensade den igår :D
Idag blir det match mot Dalen f95 :) Vet att jag har skrivit det redan, menmen.
Just nu sitter jag och chattar med Elena. Nån som vet vilken tid bussen till Leo´s går imorgon?
Ska ladda in bilderna från igår, och sen kolla resten på datorn ;) Inte bästa kvallan, min zoom var inge bra.

Kram/ Rebecca


Salem Al Fakir


Frispråkarn

Jessica Andersson

 



Linda

Nanne Grönwall, Charlotte Perelli, Sonja Aldén

Programledarna


Scenen

OBS! De jag inte har bilder på har jag filmat istället!


Melodifestivalen

Kom hem från Övik för en stund sen. Det var sjukt kul! Bäst var nog Ola och Linda. Ni får avgöra själva om en stund. Bilder kommer sen. Pappa har satt igång virussökningen, så den ska bara bli klar innan jag kan börja använda den datorn. Orkar inte lägga in bilderna på den här datorn.
Ska kolla facebook nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Övik

Vi drar till Övik om en liten stund. Ska se på genrepet till Melodifestivalen. Tarja har fått biljetter :) Det kommer bli grymt kul! Förra året var jag, pappa, Tarja och Minna i Skellefteå och såg på genrepet. Jag sätter in bilder när jag kommer hem.
Min dator har typ fått MSN virus, så jag måste virussöka den innan jag kan börja hålla på där. Ska säga till pappa idag.
Imorgon blir det match mot Dalens 95or. Taggar som bara den! ;) Hehe..
Näe, nu ska jag kolla facebook. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Max<3

Blev tillsammans med Max idag<3 :]
Annars har det inte hänt något speciellt idag, tror jag. Satt och flummade och var lycklig på Elevens Val, det var kul ;) Ska typ vara med han på tisdag :)
Ikväll ska jag se på Let´s Dance. Vet inte om jag har något annat inplanerat för kvällen.. Hehe, är lite förvirrad :]
Kommer inte på något mer att skriva just nu, får skriva mer sen. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Träning

Nu ska jag ta och byta om, och sen laga mat. Sen drar jag till Musköten. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Kort dag

Vi fick sluta 20 över ett idag. Johan var på bad med 9orna, så vi kunde inte ha gympa. Fick ha matten med A så att vi fick sluta tidigt istället för att ha 2 timmars hål.
Har bara hunnit fika lite. Ikväll ska jag fara och träna. Känner mig lite ur form - har inte tränat på en vecka, på grund av att vi har firat min födelsedag med alla möjliga ;)
På tal om födelsedagar - idag fyller både Sandra och Minna år! Grattisgrattis på er! :)
Ska dra nu. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Wild Child

Åkte inte på träningen ikväll. Är förkyld, så jag stannar hemma och vilar ikväll, så far jag och tränar imorgon.
Har just sett klart "Wild Child". Såg den på Paradiscupen med laget, men då var det ingen text. Fick filmen när jag fyllde år, så jag passade på att se den ikväll när jag ändå skulle vara hemma.
Det hände nog inget speciellt på skolan, tror jag.. Inget jag kommer på nu iallafall.
Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll, känner mig trött.
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


About you now

Kom just hem. For hem till Saimek efter skolan. Haha, kul med han och Sandra när vi väntade på bussen vid Waldorf :) Hemma hos Saimek spelade vi mest tv-spel (Band Hero och Just Dance). Såg också lite på tv och åt middag :) Kul var det iallafall. Haha, speciellt när vi skulle sjunga nån konstig låt, och jag började sjunga asfalskt (det var meningen att jag skulle göra det). Det får vi ta att göra oftare ;)
Inatt blev jag jätteförkyld, så jag mådde inte så bra under förmiddagen. Ont i huvudet, halsen och magen. Fast ont i magen hade jag nog för att jag bara åt en macka till frukost.
Johan (gympaläraren) var sjuk idag, och det var också hans vikarie. Så vi fick hål i drygt 2 timmar :) Vi satt bara och patade och skickade låtar och så. På torsdag har 9orna bad under vår gympa-tid, så då får vi också hål :)
Ska leta upp nå fakta om Nolia-mässan, och sen ska jag väl slötitta på Mästarnas Mästare.
Hare bra<3

Kram/ Rebecca


½

Missade ju finalen av Robinson i lördags på grund av festen, så nu har jag sett den på tv4play. Vet inte riktigt om jag tyckte att Hans skulle vinna. Mats var bättre.
Nu ska jag se på Familjen Annorlunda, och sen Spårlöst. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


Fjortis

Fyller 14 idag :)
Har fått massa kläder. Resten av paketen fick jag ju igår ;)
Har inte hänt så mycket på skolan idag. Fick tillbaka svenska provet och jag hade bra resultat. På SOn började vi med ett grupparbete. Jag jobbar med Erik och Jonte. Arbetet handlar om att vi ska skriva en broshyr (stava?) om Umeå kommun. Vi ska "locka hit" så många som möjligt. På fredag ska vi redovisa om det.

När jag kom hem från skolan kollade jag igenom posten och sen började jag göra mat. Pizza :) Det var bara jag och Rasmus som var hemma. Under tiden vi höll på att göra maten så ringde både mormor och Göran och farmor och önskade mig grattis.
Nu ska jag dra. Hare bra<3

Kram/ Rebecca


RSS 2.0